Nieuw vlaggenschip Van Melik Food Groep

13 maart 2018 Karin Geesink-Stegeman

Na een intensieve verbouwing hebben Slagerij Van Melik en broodjeszaak Bufkes Landgraaf op 9 maart hun deuren geopend. Wethouder Lucassen van economische zaken en Charles Sampers, algemeen directeur Van Melik Food Groep, hebben de volledig vernieuwde vestiging officieel geopend.

Het verhaal van Bufkes en Van Melik begint in 1938, het jaar waarin de eerste ambachtelijke slagerij wordt geopend. Door de jaren heen worden er meerdere succesvolle vestigingen geopend onder de naam Slagerij Van Melik, zaken waar kwaliteit van producten en vakmanschap centraal staan. Vanuit deze slagerijen is in 1996 het zeer succesvolle broodjesconcept Bufkes ontstaan.

37 Bufkes vestigingen

Vandaag de dag zijn er maar liefst 37 Bufkes vestigingen die dagelijks haar gasten niet alleen van de lekkerste belegde broodjes voorzien, maar ook van salades, soepen, maaltijden, koffie specialiteiten en zoetwaren. Inwoners van Landgraaf en omgeving kunnen vanaf nu weer terecht voor alle lekkernijen bij beide zaken in het winkelcentrum van Landgraaf.

1-300x225 Een zaak om trots op te zijn

De eigenaren van vestiging Landgraaf, Michael & Tiny Wilbrink, zijn ook erg blij dat ze hun klanten eindelijk weer kunnen bedienen vanuit hun vernieuwde zaak. ‘Na de intensieve verbouwing en het verkopen vanuit onze Bufkes foodtruck zijn we erg blij dat we nu weer de lekkerste producten kunnen bereiden voor onze klanten vanuit een totaal vernieuwde zaak. Een zaak waar we erg trots op zijn!’

Altijd op de hoogte blijven?