Nieuw platform NextDeli is online

Illustratie-Nextdeli-1-een-wereld-aan-vers

Het nieuwe online platform NextDeli is donderdag 1 oktober van start gegaan. Versspecialisten kunnen nu rechtstreeks zakendoen met leveranciers en producenten van grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Alles wordt door NextDeli snel bezorgd, zonder verzendkosten.

Iedere versspecialist heeft op het platform zijn eigen ingang tot de wereld aan leveranciers. Inmiddels is de Slagerswereld, waar slagers en poeliers hun bestellingen kunnen doen, van start gegaan. Hierna volgen de Viswereld, de Bakkerswereld, de AGF-wereld, de Deli-wereld en de Slijterswereld. Afgelopen zondag werd in het RTL-Z programma De Barometer aandacht aan NextDeli besteed.

Veel aanmeldingen

In de aanloop naar de lancering van NextDeli hebben zich al best veel speciaalzaken aangemeld. Zij kunnen als eerste gebruik maken van de voordelen. Op www.nextdeli.com is te zien welke mooie producten en leveranciers zich al bij NextDeli hebben aangesloten. Ook kunnen ondernemers zich hier registreren. Zij krijgen daarna bericht wanneer zij via het platform kunnen bestellen.

Ook is het nieuwe, gratis digitale magazine iDeli gelanceerd. De iDeli komt ieder seizoen, zes keer per jaar, uit en staat boordevol inspiratie en wetenswaardigheden voor de versspeciaalzaakondernemer. Met de aanstaande verbreding van NextDeli wordt ook de iDeli steeds uitgebreider. Over zes weken verschijnt er alweer een nieuwe uitgave met alles over de decemberperiode.

 
Lees ook
Kusincident met gevolgen

Kusincident met gevolgen

Een opvallende zaak speelde bij de rechtbank in Midden-Nederland. Op 26 mei 2021 heeft de werkgever in kwestie een werknemer op staande voet ontslagen vanwege seksuele intimidatie.

Zoektocht naar de beste BBQ slager

Zoektocht naar de beste BBQ slager

Stichting Nationale BBQ weken gaat op zoek naar de beste BBQ slager. Hiermee wll de stichting slagers die het concept BBQ op een verrassende wijze invulling geven, ondersteunen. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2022.

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.