Nice to Meat opent pop-up slagerij

4 februari 2021 Redactie Vlees Nice to Meat
Foto: Nice to Meat

Horecaslager Nice to Meat opent 5 februari een pop-up slagerij in Almere. Consumenten kunnen niet alleen terecht voor vlees. Ook is culinair expert Jeroen Kistemaker aanwezig en demonstreert slager Ron van Mierlo zijn werkzaamheden.

Sinds de start van de coronacrisis is er meer vraag naar luxe stukken vlees. Eerder stelde horecaslager Nice to Meat ook al de webshop open voor particulieren. Nu opent de horecaslager ook een pop-up slagerij in de demokeuken en -slagerij in Almere.

In de pop-up slagerij kunnen consumenten terecht voor een klein assortiment van onder andere steaks en dry-aged meat. Klanten kunnen hier ook online bestellingen ophalen. Daarnaast is culinair expert Jeroen Kistemaker aanwezig om vragen te beantwoorden over de bereiding van vleesgerechten. Ook kunnen consumenten met hun vragen terecht bij slager Ron Mierlo. Hij demonstreert vanuit de demoslagerij zijn werkzaamheden en snijdt de steaks uit.

Dit alles gebeurt met in acht neming van de coronamaatregelen. Zo is de slagerij ruim opgezet en is het dragen van een mondkapje verplicht.

Altijd op de hoogte blijven?