NextDeli werkt samen met Jord Althuizen

Smokey Goodness rubbs en sauzen_PB Next Deli

Next Deli werkt samen met Smokey Goodness van Jord Althuizen. Hierdoor zijn onder andere de boeken, de rubs en sauzen van Smokey Goodness verkrijgbaar via het e-commerce platform voor versspeciaalzaken. 

"BBQ is inmiddels meer dan een trend en de versspecialist kan zich onderscheiden van de supermarkt door diepgang te brengen in de toenemende vraag naar BBQExperience" zegt Ben Hansen, directeur van NextDeli. "BBQ is ‘Quality-time’, voor de consument een uitgelezen moment om de versspeciaalzaak op te zoeken." Hansen wil met NextDeli de speciaalzaak rechtstreeks toegang geven tot producten en assortimenten van leveranciers. De producten van Jord Althuizen worden hier nu aan toegevoegd.

Jord Althuizen, eigenaar van Smokey Goodness, ziet NextDeli een goed platform om de producten via de versspecialist naar de consument te krijgen. "De populaire Smokey Goodness BBQ boeken passen uitstekend bij de doelgroep van de versspeciaalzaken. Naast de boeken zijn ook de premium BBQ sauzen en kruiden nu via NextDeli verkrijgbaar waardoor het aanbod mooi gecomplementeerd wordt. Zo biedt Smokey Goodness inspiratie, recepturen en een lekkere basis aan sauzen en kruiden en kan de versspecialist dit mooi aanvullen met de beste ingrediënten uit zijn zaak zodat klanten thuis direct met de beste producten aan de slag kan gaan. We zien er dan ook naar uit om samen met NextDeli en de speciaalzaken nog meer mensen enthousiast te krijgen om nog beter te gaan BBQ’en."

NextDeli is een nieuw E-commerce platform dat in 2020 gelanceerd werd, speciaal voor versspeciaalzaken. Bij 40 leveranciers hebben zich aangesloten bij dit platform. Versspecialisten als slagerijen, viswinkels en delicatessenwinkels kunnen via NextDeli bij deze leveranciers terecht voor allerlei producten als grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten.

 

Dossiers
Lees ook
Black Smoke 2 - Fire, Ice & BBQ Attitude

Black Smoke 2 - Fire, Ice & BBQ Attitude

Er komt geen einde aan de reeks bbq-boeken van Jord Althuizen. Deze nieuwste maakte hij samen met Kasper Stuart. In dit tweede kookboek van de Black Smoke restaurants vind je niet alleen de allernieuwste, stoerste gerechten van dit bbq-restaurant in Rotterdam en Antwerpen om zelf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails en sterkste...

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst,...

100.000 verkochte exemplaren van Smokey Goodness van Jord Althuizen

100.000 verkochte exemplaren van Smokey Goodness van Jord Althuizen

Er zijn 100.000 exemplaren verkocht van Smokey Goodness – het ultieme BBQ boek, het eerste boek van Jord Althuizen. Reden voor zijn uitgever Kosmos om hem in het zonnetje te zetten en een award te geven.