NextDeli werkt samen met Jord Althuizen

Smokey Goodness rubbs en sauzen_PB Next Deli

Next Deli werkt samen met Smokey Goodness van Jord Althuizen. Hierdoor zijn onder andere de boeken, de rubs en sauzen van Smokey Goodness verkrijgbaar via het e-commerce platform voor versspeciaalzaken. 

"BBQ is inmiddels meer dan een trend en de versspecialist kan zich onderscheiden van de supermarkt door diepgang te brengen in de toenemende vraag naar BBQExperience" zegt Ben Hansen, directeur van NextDeli. "BBQ is ‘Quality-time’, voor de consument een uitgelezen moment om de versspeciaalzaak op te zoeken." Hansen wil met NextDeli de speciaalzaak rechtstreeks toegang geven tot producten en assortimenten van leveranciers. De producten van Jord Althuizen worden hier nu aan toegevoegd.

Jord Althuizen, eigenaar van Smokey Goodness, ziet NextDeli een goed platform om de producten via de versspecialist naar de consument te krijgen. "De populaire Smokey Goodness BBQ boeken passen uitstekend bij de doelgroep van de versspeciaalzaken. Naast de boeken zijn ook de premium BBQ sauzen en kruiden nu via NextDeli verkrijgbaar waardoor het aanbod mooi gecomplementeerd wordt. Zo biedt Smokey Goodness inspiratie, recepturen en een lekkere basis aan sauzen en kruiden en kan de versspecialist dit mooi aanvullen met de beste ingrediënten uit zijn zaak zodat klanten thuis direct met de beste producten aan de slag kan gaan. We zien er dan ook naar uit om samen met NextDeli en de speciaalzaken nog meer mensen enthousiast te krijgen om nog beter te gaan BBQ’en."

NextDeli is een nieuw E-commerce platform dat in 2020 gelanceerd werd, speciaal voor versspeciaalzaken. Bij 40 leveranciers hebben zich aangesloten bij dit platform. Versspecialisten als slagerijen, viswinkels en delicatessenwinkels kunnen via NextDeli bij deze leveranciers terecht voor allerlei producten als grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten.

 

Dossiers
Lees ook
Degens’ Boeren BBQ inspireert slagers

Degens’ Boeren BBQ inspireert slagers

Op 10 mei organiseerde kruiden- en specerijenleverancier Degens de derde editie van de Boeren BBQ in Enspijk, om slagers en andere versspecialisten te inspireren.

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Eerste editie Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ 2022

Gastropedia en Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseren in samenwerking met de WBQA het Open Nederlands Kampioenschap Culinair Wild BBQ. De eerste editie van deze wedstrijd vindt plaats op zaterdag 15 oktober 2022 in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Vleeschmeester Kijkduin: ‘Onze barbecuepakketten bezorgen we zelfs op het strand’

Vleeschmeester Kijkduin: ‘Onze barbecuepakketten bezorgen we zelfs op het strand’

Vleeschmeester Kijkduin zit in een gloednieuw foodcourt in winkelcentrum Nieuw Kijkduin in Den Haag, met verschillende versaanbieders bij elkaar. Het doet denken aan de foodhallen in Spanje of Frankrijk. Om klanten te trekken organiseert eigenaar Tim van Wieringen Meat the Butcher-avonden, waarbij klanten kunnen kijken, leren en proeven.