Negen deelnemers Ondernemersacademie Food sluiten traject af

Ondernemersacademie Food

Op 24 maart rondden 9 deelnemers van de Ondernemersacademie Food hun traject af. "Het was een zeer geslaagd traject waarin het, ondanks de beperkingen van de coronacrisis, is gelukt om het programma door te laten gaan", zegt programmamanager Astrid van Hest. In juni start een nieuwe groep.

"Een mooi traject waarin we 12 dagen met elkaar zijn opgetrokken om experts uit de verschillende vakgebieden te ontmoeten", blikt Astrid terug. "Experts die hun kennis en ervaringen hebben gedeeld op het gebied van marketing, vakkennis, leiderschap, financiële zaken.En ondernemers die hun verhaal hebben gedeeld over het ondernemerschap. De toppen en dalen van het ondernemerschap."

De negen deelnemers deelden na afloop positieve reacties en waardeerden het programma met een 8. In juni start de opleiding met een nieuwe groep. Hier zijn nog plaatsen vrij. 

Ondernemersacademie Food

In 2018 startte de Ondernemersacademie Food. Dat gebeurde in opdracht van SVO Vakopleiding Food- en in samenwerking met Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). De opleiding leidt de deelnemers op tot allround foodondernemers, met de nadruk op vlees, en combineert hbo-kennis met mbo-kunde. Zowel opvolgers en werknemers in de vleesbranche als zij-instromers kunnen zich aanmelden voor deze opleiding.

Wij spraken voor Vlees+ met Mike Kraan, die het traject van de Ondernemersacademie volgde. Abonnees kunnen dit artikel teurglezen in Vlees+ 1-2021 of online. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af op Vlees+ en betaal het eerste jaar slechts € 49,99 excl btw.

Dossiers
Lees ook
‘Machinale verwerking gaat sneller en is uiterst hygiënisch’

‘Machinale verwerking gaat sneller en is uiterst hygiënisch’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Hein Pije van Marel.

Wakker Dier signaleert veel vleesaanbiedingen bij supermarkt voor Pasen

Wakker Dier signaleert veel vleesaanbiedingen bij supermarkt voor Pasen

Volgens Wakker Dier hadden supermarkten dit jaar met Pasen een recordaantal vleesaanbiedingen in de folder. Dit blijkt uit een monitor die de dierenwelzijnsorganisatie uitvoerde op de folders van de elf grootste supermarkten.

Mooie titel

Mooie titel

U heeft het nieuwsbericht vast op de website of in de nieuwsbrief van Vlees+ voorbij zien komen: “Uitgeverij Alea Publishers neemt Vleesmagazine over van Vakmedianet”. Een mooie nieuwe stap voor onze uitgeverij, voor Vlees+ en voor Vleesmagazine. De geschiedenis van Vleesmagazine gaat ver terug, in een column ten tijde van het 10-jarig...