Negen deelnemers Ondernemersacademie Food sluiten traject af

Ondernemersacademie Food

Op 24 maart rondden 9 deelnemers van de Ondernemersacademie Food hun traject af. "Het was een zeer geslaagd traject waarin het, ondanks de beperkingen van de coronacrisis, is gelukt om het programma door te laten gaan", zegt programmamanager Astrid van Hest. In juni start een nieuwe groep.

"Een mooi traject waarin we 12 dagen met elkaar zijn opgetrokken om experts uit de verschillende vakgebieden te ontmoeten", blikt Astrid terug. "Experts die hun kennis en ervaringen hebben gedeeld op het gebied van marketing, vakkennis, leiderschap, financiële zaken.En ondernemers die hun verhaal hebben gedeeld over het ondernemerschap. De toppen en dalen van het ondernemerschap."

De negen deelnemers deelden na afloop positieve reacties en waardeerden het programma met een 8. In juni start de opleiding met een nieuwe groep. Hier zijn nog plaatsen vrij. 

Ondernemersacademie Food

In 2018 startte de Ondernemersacademie Food. Dat gebeurde in opdracht van SVO Vakopleiding Food- en in samenwerking met Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). De opleiding leidt de deelnemers op tot allround foodondernemers, met de nadruk op vlees, en combineert hbo-kennis met mbo-kunde. Zowel opvolgers en werknemers in de vleesbranche als zij-instromers kunnen zich aanmelden voor deze opleiding.

Wij spraken voor Vlees+ met Mike Kraan, die het traject van de Ondernemersacademie volgde. Abonnees kunnen dit artikel teurglezen in Vlees+ 1-2021 of online. Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af op Vlees+ en betaal het eerste jaar slechts € 49,99 excl btw.

Dossiers
Lees ook
Kusincident met gevolgen

Kusincident met gevolgen

Een opvallende zaak speelde bij de rechtbank in Midden-Nederland. Op 26 mei 2021 heeft de werkgever in kwestie een werknemer op staande voet ontslagen vanwege seksuele intimidatie.

Vol vertrouwen de toekomst in

Vol vertrouwen de toekomst in

Er komt een tijd dat de consument incognito, met een bivakmuts op, door de supermarkt sluipt en stiekem vlees in het winkelwagentje doet. Goed weggemoffeld en gecamoufleerd liggen dan twee speklapjes en een pond gehakt verscholen onder prei, koffie en toiletpapier.

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.