NBC lanceert Foodbase Wageningen

foodbase

Foodbase Wageningen is de naam die het NBC voortaan gebruikt voor activiteiten buiten de eigen sector. Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) is al geruime tijd ook in andere verssectoren dan de bakkerij actief.

Het NBC is van origine het kennis- en adviescentrum voor de bakkerijbranche. Tegenwoordig richt het NBC zich ook op andere sectoren uit de versbranche, zoals de slagerij-, vis-, en groentebranche. De naam NBC vormt een struikelblok in deze branches, waardoor voor de nieuwe naam Foodbase is gekozen.

Momenteel wordt gewerkt aan de strategie- en communicatieplan voor Foodbase. Zodra hierover meer bekend is, komt Vleesmagazine hier op terug.

Lees ook
PLUS introduceert nieuw vers vleesmerk Boerentrots

PLUS introduceert nieuw vers vleesmerk Boerentrots

PLUS lanceert ‘Boerentrots van PLUS’ op de vleesafdeling. Met de introductie van het nieuwe versmerk wil supermarktketen laten zien "veel waarde te hechten aan de samenwerking met haar boeren en de keten verder te willen versterken en verduurzamen."

versAlert presenteert vernieuwd maaltijdconcept

versAlert presenteert vernieuwd maaltijdconcept

‘Op z’n Verst’ is het compleet vernieuwde maaltijdenconcept van versAlert. Het concept is interessant voor elke versspecialist die met gemak topgerechten uit eigen keuken wil aanbieden.Met het aanbod van ‘Op z’n verst’ kunnen versspecialisten direct uit de voeten. ‘We hebben de keuze uit een mooi gevarieerd assortiment van recepten, die passen bij de...

Wat betekenen de aangescherpte maatregelen voor slagers?

Wat betekenen de aangescherpte maatregelen voor slagers?

De regering heeft gisteren tijdens een persconferentie een aanscherping van coronamaatregelen afgekondigd, die vanaf vandaag om 18.00 uur geldt. Wat betekent het voor de slagers? De Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) zet de hoofdpunten op een rij. Een overzicht van de landelijke maatregelen. Voor de steden Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Amsterdam...