Multipond brengt nieuwe generatie weegautomaten

24 april 2014 AnneMieke Ravenshorst

Multipond Benelux introduceert een nieuwe generatie multihead-weegautomaten. Met de toekomstgerichte J-generatie stelt de firma nieuwe normen op het gebied van de weegtechniek. Op Interpack 2014, van 8 tot en met 14 mei in Düsseldorf, presenteert het bedrijf een combinatie-weegautomaat die hygiënisch een benchmark in de industrie is.

Het onderwerp hygiëne is bij de nieuwe J-generatie compleet opnieuw gedefinieerd. Volgens industriële experts uit Amerika heeft Multipond met het nieuwe hygiënische design een grote voorsprong in de industrie.

De complete constructie, van het framedesign tot de monitorhouder en het bakontwerp, is onder handen genomen en voldoet nu aan de strengste hygiënische voorschriften wereldwijd. Zonder dubbele vlakken, spleten, dode en holle ruimten biedt de nieuwe generatie wash-down weegautomaten meer hygiëne en een meer eenvoudige reiniging. De gebruikte materialen voldoen aan alle voorwaarden voor een toekomstgerichte weegtechniek binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Altijd op de hoogte blijven?