Müller sluit contract met Stegeman

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

HOLTEN - Müller Transport in Holten gaat voor vleeswarenfabrikant Stegeman alle koelverse producten in Nederland transporteren. Tevens heeft het bedrijf zijn naam gewijzigd in Müller Fresh Food Logistics.

HOLTEN - Müller Transport in Holten gaat voor vleeswarenfabrikant Stegeman alle koelverse producten in Nederland transporteren. Tevens heeft het bedrijf zijn naam gewijzigd in Müller Fresh Food Logistics.

Deze naamswijziging is volgens commercieel directeur Barry Stegeman doorgevoerd vanwege de sterke groei de afgelopen jaren van het Holtense familiebedrijf in warehousing en distributie van koelverse levensmiddelen in voornamelijk de Benelux en Duitsland, maar ook in andere Europese landen, meldt Twentsche Courant Tubantia.

Belevering

De specialisatie van Müller Fresh Food Logistics ligt bij het dagelijks beleveren van distributiecentra van retailers, groothandel en het foodservice/out-of-homekanaal. De nieuwe naam en huisstijl zullen gefaseerd ingevoerd gaan worden.

Xfresh

Verder heeft Müller Fresh Food Logistics begin februari de nieuwe formule Xfresh in de markt gezet.

Via Xfresh combineert Müller Fresh Food Logistics kleinere koelzendingen van haar opdrachtgevers en bundelt deze tot één stroom naar de klanten van haar klant in Duitsland en andere Europese landen.

Omzetgroei

Müller Fresh Food Logistics verwacht voor 2009 een omzetgroei van minimaal 10 tot 15% ten opzichte van 2009.

Lees ook:

Truckers vleesvervoerder Salvesen 'gered' (27 december 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over transport

Altijd op de hoogte blijven?