Mokrupak Verpakkingen neemt Soman Packcenters over

19 september 2016 Vleesmagazine

Mokrupak Verpakkingen in Heerlen, heeft in 2015 onder de naam De Verpakkingswinkel, een pilotstore met verpakkingen en disposables geopend. Dit inmiddels beproefde concept wordt met de overname van de vier winkels van Soman Packcenters verder uitgerold in Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Weert en het Belgische Hasselt. Tevens wordt hiermee de groothandelsactiviteit, vanuit de hoofdvestiging in Roermond, verder versterkt.

De Soman Packcenter Verpakkingswinkels bieden een ruim assortiment van meer dan 10.000 artikelen, onderverdeeld in vijf overzichtelijke segmenten: Food, Luxe, Industrie, Hygiëne en Kantoor. 'Klanten vinden op deze manier eenvoudig de juiste producten', aldus een woordvoerder van Mokrupak Verpakkingen.

Kennis van zaken

In iedere Verpakkingswinkel werkt een team van ervaren medewerkers, die met kennis van zaken klanten adviseren. Vanaf nu kan er ook nog beter ingespeeld worden op klantspecifieke vragen en het leveren van onder andere met naam bedrukte verpakkingen.

Webshops

'Op onze webshops is te zien wat wij allemaal te bieden hebben', vervolgt de woordvoerder. Een groot deel van deze producten is direct verkrijgbaar in de winkels. Bezoekers van de winkels profiteren van een optimale bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast kunnen bedrijven in onze winkels in Eindhoven en Weert ook gebruik blijven maken van de PostNL-faciliteiten.'

Voor actuele openingstijden en het laatste nieuws wordt verwezen naar Mokrupak.nl en Somanpackcenters.com.

Altijd op de hoogte blijven?