Meld je aan voor De leukste slagerij van Nederland

9 augustus 2018

Stichting Slavakto heeft een nieuwe wedstrijd bedacht, De leukste slagerij van Nederland. Het Nederlands publiek bepaalt welke slagerij dat uiteindelijk wordt. Tot en met 14 september kunnen slagerijen zich hiervoor aanmelden.

De leukste slagerij van Nederland

Van 17 september tot en met 12 oktober kunnen klanten online hun stem uit brengen op hun favoriete slagerij. Ze geven bij het stemmen op verschillende punten een rapportcijfers aan de nieuwe slagerij. Denk bijvoorbeeld aan prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, assortiment en meer. Ook kunnen ze eventuele verbeterpunten aandragen.

Op basis van de stemmen van het publiek wordt per provincie een winnaar aangewezen. Dit gebeurt op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50 procent meetelt en het gemiddelde rapportcijfer eveneens voor 50 procent meetelt.  De provinciewinnaars worden op 15 oktober bekend gemaakt.

Slavakto

De provinciewinnaars gaan tijdens de Slavakto op 5 november de strijd met elkaar aan. Zij krijgen verschillende live opdrachten, die door een jury en het publiek worden beoordeeld. De slagerij met de beste beoordeling wordt de landelijke winnaar en mag zich Leukste Slagerij 2018 noemen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden tot en met 14 september op de website van De leukste slagerij van Nederland. Hier staan ook alle regels en komt binnenkort promotiemateriaal te staan.

Altijd op de hoogte blijven?