Meatless haalt 1 miljoen op

13 augustus 2012 Lucien Joppen

GOES - Meatless heeft 1 miljoen euro opgehaald van twee nieuwe aandeelhouders. Met het kapitaal ziet het bedrijf verdere groei in het verschiet.

GOES - Meatless heeft 1 miljoen euro opgehaald van twee nieuwe aandeelhouders. Met het kapitaal ziet het bedrijf verdere groei in het verschiet.


Naast de bestaande aandeelhouders, Pendragon BV, Rabo Innovatiekapitaalfonds BV en Forward Capital BV, nemen ook twee nieuwe aandeelhouders deel in deze ronde: Lex van Hessen Holding BV en Fair Dinkum Investments BV.


De nieuwe aandeelhouders zijn afkomstig uit de vleesindustrie en derhalve zeer bekend in de branche waarin Meatless zijn producten verkoopt.


Bevestiging marktpositie

Jos Hugense, directeur van Meatless BV: 'Wij zijn bijzonder ingenomen met het realiseren van deze financieringsronde in het huidige tijdsgewricht, maar met name ook met de komst van de nieuwe aandeelhouders.'


'Het is een bevestiging van onze huidige marktpositie en onderstreept onze visie op de markt van vlees- en vetvervanging. Onze doelstelling om goede, innovatieve en kostprijsneutrale oplossingen te bieden voor vetvervanging en verbetering van vleesproducten, wordt ondersteund door deze twee nieuwe participanten.'


Lees ook:

Meatless nummer 3 in Vers Top 100 (26 november 2008)


Bekijk ons nieuwsoverzicht voor:

Alle artikelen over Meatless

Altijd op de hoogte blijven?