McDrive Hoofddorp 24 uur open

13 augustus 2012 Tom van der Meer

AMSTERDAM - De McDrive in Hoofddorp gaat vanaf vandaag 24 uur per dag, zeven dagen per week open. McDonald's Nederland speelt hiermee in op wensen van klanten.

AMSTERDAM - De McDrive in Hoofddorp gaat vanaf vandaag 24 uur per dag, zeven dagen per week open. McDonald's Nederland speelt hiermee in op wensen van klanten.


Vanwege de nabnijheid tot Schiphol en de Aalsmeerse bloemenveiling is sprake van een 24-uurs economie, stelt algemeen directeur McDonald’s Nederland Jo Sempels.


De vestiging Hoofddorp, langs de A4, afrit 3 Hoofddorp, is onlangs verbouwd. 'De afgelopen tweeënhalf waren we op vrijdag en zaterdag al 24 uur open', vertelt franchisenemer Frank Franken van de vestiging Hoofddorp.


'Meer gasten'

'We merkten dat we in de loop van deze jaren gedurende deze nachtelijke openingsuren steeds meer gasten konden verwelkomen. Het wordt steeds normaler om continu open te zijn.'


Het gaat om de McDrive van de vestiging. Het McDonald’s restaurant in Hoofddorp behoudt de bestaande openingstijden (van 7 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds).


Sempels verwacht dat de 24/7 openstelling zeker gaat bijdragen aan de 5 procent omzetgroei die het concern in Nederland voor ogen heeft.


Gekeken wordt nu hoe dit loopt. In de toekomst bekijkt de fastfoodketen per locatie of een 24-uurs opening zinvol is.


Lees ook:

McDonald's hamburger komt van Weyl (13 maart 2008)

McDonald's start met bruinbrood en peentjes (21 december 2007)

McDonald's stopt kwaliteit ook in uiterlijk (10 december 2007)


Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:

Alle berichten over McDonald's

We hebben weer een nieuwe stelling!

'Minister Verburg wil de vleessector meer laten betalen voor de keuringen van vee en vlees. De vleessector moet dit niet pikken.' Stem hier

Altijd op de hoogte blijven?