Masterclass Meat & Cooking voor slagers

13 augustus 2012 Edwin Rensen

NOORDWIJKERHOUT - Aberdeen Angus Scotch Beef van Quality Meat Scotland staat maandag 10 september centraal tijdens de Masterclass Meat & Cooking onder leiding van meesterkok Ad Janssen.

NOORDWIJKERHOUT - Aberdeen Angus Scotch Beef van Quality Meat Scotland staat maandag 10 september centraal tijdens de Masterclass Meat & Cooking onder leiding van meesterkok Ad Janssen.

De Masterclass is, in samenwerking met de Kookerij, meesterkok Ad Janssen (foto), Quality Meat Scotland en Ton Lindeman van LinHil Food PR, speciaal ontwikkeld voor slagers. 'Doelstelling is om slagers het bewijs te leveren dat kennis van bereidingstechnieken voor hen omzetverhogend werkt. Alle door de deelnemers bereide gerechten worden aan tafel geserveerd en gezamenlijk tijdens het diner geproefd onder begeleiding van een mooi glas wijn,' laat Judith Booij, eigenaar van de Kookerij, weten.

De eigenschappen van het Aberdeen Angus Scotch Beef komen uitgebreid aan de orde bij de informatie over dit vleesras door specialisten van Quality Meat Scotland. De Masterclass wordt georganiseerd in kookstudio de Kookerij Culinary College in Noordwijkerhout (18 uur - 21.30 uur).

Meer informatie:
De Kookerij Culinary College: 0252 – 62 93 00 / info@kookerij.com/ www.kookerij.com
LinHil Food PR, Ton Lindeman, tel. 06 51 23 60 84 / info@linhil.nl / www.linhil.nl


 

Altijd op de hoogte blijven?