Marian Lemsom per direct directeur KNS

MarianLemson

Marian Lemsom is per direct benoemd als directeur van de KNS. Huidig directeur Peter Hoogenboom is ernstig ziek.

Marian Lemsom, Hoofd beleid, pr en communicatie bij Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) neemt de taken van Peter Hoogenboom vanaf vandaag over.

Behandelplan

Het behandelplan voor Peter Hoogenboom is nog niet helemaal duidelijk, maar het is zeker dat hij langdurig afwezig is. Marian Lemsom geeft aan dat het sowieso al de bedoeling was dat ze Hoogenboom in 2023 op zou volgen, maar door deze onvoorziene verdrietige omstandigheden is dit naar voren gehaald. Er is sprake van een tijdelijke situatie. Op dit moment is niet in te schatten wanneer Peter Hoogenboom terugkeert.

Komende tijd

Ook is nog niet duidelijk wie Marian Lemsom opvolgt. 'Daar gaan we de komende tijd naar kijken', laat Lemsom aan Vleesmagazine weten. Vooralsnog blijft ze de woordvoering namens KNS doen.

Fred Karremans

Het zijn zware tijden voor de KNS. Op woensdag 27 maart overleed Fred Karremans, voorzitter van de slagersorganisatie. Afgelopen vrijdag vond zijn uitvaart, in besloten kring, plaats. Het voorzitterschap van de KNS wordt, op het verzoek van het bestuur, tijdelijk waargenomen door oud-voorzitter Ad Bergwerff.

Lees ook

Update: uitvaart KNS-voorzitter Karremans besloten

 
Lees ook
KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

Aanmelden voor de Grote Grillworsttest 2022

Aanmelden voor de Grote Grillworsttest 2022

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de Grote Grillworsttest. De keuring van deze vakwedstrijd voor leden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) vindt plaats op 12 januari 2022.

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Google en brancheorganisaties bieden online marketing workshop aan

Versspecialisten kunnen vanaf 18 oktober verschillende gratis workshops, masterclasses en coaching sessies volgen bij Google. Deze worden aangeboden in samenwerking van met brancheorganisaties VBW, VNV, ADN, NBOV en KNS.