Marel houdt vleesshow in Aarhus

attachment-001_food-image-VLS13516I01

AARHUS - Marel houdt op 14 september een evenement dat gericht is op vleesverwerking. De dag vindt plaats in Aarhus, Denemarken.

AARHUS - Marel houdt op 14 september een evenement dat gericht is op vleesverwerking. De dag vindt plaats in Aarhus, Denemarken.

Tijdens Meatshowhow Marel zullen zowel nieuwe als bestaande verwerkings apparatuur voor de vleesverwerkende industrie getoond worden. Nieuw te presenteren apparatuur is bijvoorbeeld:
• Trim Management Systeem – Vet Analyse
• Case ready lijn
• Inline Marineer oplossing
• Nieuwe portioneer machine
• Niewe slicer
• Batching en inpaklijn met de nieuwe multihead weger met schroef invoer
• Geïntegreerde skinner

De dag begint om 8:30 tot 22:30 en zal geheel verzorgd worden door Marel. Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met Roger Wijngaards, Account Manager Meat: +31(6) 512 623 17 – roger.wijngaards@marel.com –

Klik hier voor informatie en aanmelden

 

Lees ook
‘Slagers reageren creatief op trends’

‘Slagers reageren creatief op trends’

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig? Vandaag het eerste deel van deze rondvraag met Tomas Strijdonk van Robot Coupe.

Maaltijden van de slager

Maaltijden van de slager

Maaltijden zijn niet meer weg te denken uit het assortiment van veel slagers. En het aandeel groeit alleen maar. Het is niet alleen zaak om verser en beter te zijn dan de supermarkten, maar ook om je te onderscheiden van andere versspecialisten die maaltijden verkopen. Wat heb je, naast je eigen kwaliteitsvlees, daarvoor nodig?

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Vlees volautomatisch, flexibel en compact verpakken

Maak kennis met de nieuwste telg van MULTIVAC: de compacte en volautomatische traysealer T 305. Deze traysealer is ontwikkeld om aantrekkelijke MAP- en vacuüm skinverpakkingen te produceren in kleine tot middelgrote batches voor de meest uiteenlopende toepassingen.