Marel houdt vleesshow in Aarhus

attachment-001_food-image-VLS13516I01

AARHUS - Marel houdt op 14 september een evenement dat gericht is op vleesverwerking. De dag vindt plaats in Aarhus, Denemarken.

AARHUS - Marel houdt op 14 september een evenement dat gericht is op vleesverwerking. De dag vindt plaats in Aarhus, Denemarken.

Tijdens Meatshowhow Marel zullen zowel nieuwe als bestaande verwerkings apparatuur voor de vleesverwerkende industrie getoond worden. Nieuw te presenteren apparatuur is bijvoorbeeld:
• Trim Management Systeem – Vet Analyse
• Case ready lijn
• Inline Marineer oplossing
• Nieuwe portioneer machine
• Niewe slicer
• Batching en inpaklijn met de nieuwe multihead weger met schroef invoer
• Geïntegreerde skinner

De dag begint om 8:30 tot 22:30 en zal geheel verzorgd worden door Marel. Voor meer informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met Roger Wijngaards, Account Manager Meat: +31(6) 512 623 17 – roger.wijngaards@marel.com –

Klik hier voor informatie en aanmelden

 

Lees ook
‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

‘Ik ontdek nog altijd nieuwe mogelijkheden met worstmaken’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden.

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

‘De evolutie van weegschalen is al lang aan de gang’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het derde deel van deze rondvraag...

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...