Marel houdt marineer-event

13 augustus 2012 Edwin Rensen

BOXMEER - Marel Meat Processing houdt op 8 en 9 februari een internationaal evenement rond het marineren van vlees- en pluimveeproducten.

BOXMEER - Marel Meat Processing houdt op 8 en 9 februari een internationaal evenement rond het marineren van vlees- en pluimveeproducten.

Verwerkers uit de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Scandinavië, Groot-Brittannië en Ierland worden uitgenodigd om dit evenement bij te wonen. Tijdens een dagvullend programma worden bezoekers in het Democenter te Boxmeer geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van marineren.

In het programma zullen presentaties van de systemen van Marel en demonstraties van de werkende lijnen elkaar afwisselen.

Het gehele aanbod van Marel voor het marineren van vlees en pluimveeproducten zal worden getoond:
- Lijnopstelling bestaande uit de OptiCut (portioneersysteem), de ValueSpray NEW (nieuwste marineersysteem) en een Stacker (systeem voor het groeperen van gemarineerde producten)
- Lijnopstelling bestaande uit de ValueDrum (marineersysteem voor grote hoeveelheden van kleine en stevige delen vlees en pluimvee) en de Speed Batcher (systeem voor het wegen van batches)
- de SpeedTumbler (een stand-alone systeem voor het marineren van kleine hoeveelheden).
Tevens wordt het recent ontwikkelde marineersysteem van Marel, de ValueSprayNEW, tijdens het evenement officieel gelanceerd. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor het nat en in-lijn marineren van geportioneerde en kwetsbare producten.

Informatie: www.marel.com 
 

Altijd op de hoogte blijven?