Marel houdt Batching Event in Oss

attachment-001_food-image-VLS14432I01

OSS - Marel Benelux houdt op 22, 23 en 24 mei in Oss het Marel Batching Event.

OSS - Marel Benelux houdt op 22, 23 en 24 mei in Oss (Industrielaan 63) het Marel Batching Event.  

Elke dag staat er van 14:00u tot 16:30u een andere branche centraal:
22 mei (di): Pluimvee
23 mei (wo): Vis
24 mei (do): Vlees

 

Tijdens het Batching Event worden de volgende machines gepresenteerd:

SpeedBatcher
Zeer snelle batcher die de invoer eerst in sub-batches verdeelt om deze vervolgens tot het optimale batchgewicht te combineren. Giveaway is daardoor minimaal. De SpeedBatcher is volautomatisch te integreren in een productielijn.

TargetBatcher
Deze flexibele batcher combineert verse of bevroren producten tot het gewenste, exacte gewicht. Giveaway wordt daarmee beperkt tot een minimum. De Target Batcher zorgt, standalone of in een productielijn, voor batches die direct handmatig of automatisch verpakt kunnen worden.

MultiHead Weigher met Screwfeeder
Tijdens het event wordt de nieuwe MultiHead Weigher met Screwfeeder geïntroduceerd. Speciaal geschikt voor verse kipdelen en reepjes/blokjes vlees of kip.

Klik hier voor informatie en aanmelden 

Foto: TargetBatcher

Lees ook
‘Het werk in de slagerswereld verandert’

‘Het werk in de slagerswereld verandert’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het laatste deel van deze rondvraag met Anthonie Breugem van Bosgraaf Food & Hygiënetechniek.

‘Food is een degelijke sector’

‘Food is een degelijke sector’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Stephen van Uhm van Van Uhm BV.

‘Techniek moet ons ambacht ondersteunen’

‘Techniek moet ons ambacht ondersteunen’

De vleessector verandert snel en ingrijpend - tijdens deze pandemie al helemaal. De industrie verandert in hetzelfde tempo mee. “De techniek ondersteunt ons ambacht.” Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Thomas de With en De With Maaltijden.