Marel en myBrand Conclusion breiden samenwerking uit

4 juli 2024 myBrand Conclusion

 

NIEUWS | Marel verlengt het contract met SAP- en OutSystems dienstverlener en -kennispartner myBrand Conclusion en breidt de samenwerking uit met OneShore-activiteiten. Een belangrijke stap in de al meer dan tien jaar durende relatie, vinden de twee bedrijven.

Marel, een wereldwijde producent van voedselverwerkingsoplossingen, kondigde juni 2024 de opening van een nieuw wereldwijd distributiecentrum aan. Hierdoor heeft de organisatie behoefte aan een internationaal en toekomstbestendig ERP-systeem. De organisatie maakt de overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA, met als doel de dienstverlening wereldwijd te optimaliseren en toekomstbestendig te maken. myBrand Conclusion ondersteunt deze transitie, waarvoor ook de OneShore-dienstverlening van Conclusion ingezet wordt. Dit maakt het mogelijk om op ieder moment de juiste expertise beschikbaar te stellen en flexibel op- en af te schalen. Met deze nieuwe fase in de samenwerking zet Marel verdere stappen in het vergroten van de effectiviteit en efficiëntie van de dienstverlening.

Dit betekent dat myBrand Conclusion naast het functioneel en technisch beheer van de SAP-omgeving van Marel, de organisatie gaat ondersteunen met nearshore-activiteiten vanuit Zuid-Afrika en Portugal. Het nieuwe contract geldt initieel voor drie jaar. “myBrand Conclusion is al jarenlang een betrouwbare en professionele partner voor ons”, zegt Raimond Voermans, Chief Information Officer bij Marel. “Ze bieden kwaliteit en stabiliteit en kunnen dit nu ook op internationaal niveau leveren. En dat is precies wat we nodig hebben. Met myBrand Conclusion beschikken we zowel over een toekomstbestendig platform als over toekomstbestendige ondersteuning. Het nieuwe ERP-systeem en de uitgebreide nearshore-dienstverlening vormen het succesrecept om onze sterk groeiende business te ondersteunen. Zo blijven we in staat om op een innovatieve manier samen met klanten oplossingen te ontwikkelen die de manier waarop voedsel wordt verwerkt, transformeren.”

Roel Knoppers, algemeen directeur van myBrand Conclusion vult aan: “Ik ben enorm trots op onze jarenlange samenwerking met Marel. Wij streven altijd naar lange termijnrelaties waarbij we dicht bij de klant staan. We kijken er dan ook naar uit om Marel de komende jaren te ondersteunen bij het verder optimaliseren van de dienstverlening. Met onze OneShore-aanpak vanuit het Conclusion-ecosysteem bieden we kwalitatieve expertise en capaciteit op het juiste moment. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook de komende jaren voor Marel een uitstekende partner zijn en een grote bijdrage kunnen leveren aan het verwezenlijken van hun internationale ambities.”

Altijd op de hoogte blijven?