Makkelijker variëren met nieuwe sauzen van Verstegen

kip-ketjap-ovenschaaltje

Kruiden- en sauzenspecialist Verstegen lanceert een reeks nieuwe sauzen die de mogelijkheid biedt om gemakkelijk nieuwe gerechten en smaakcombinaties te creëren door de saus te wisselen.

Verstegen komt met een serie nieuwe Oosterse smaken en nieuwe snijdbare sauzen voor aantrekkelijke gemaksgerechten. De Oosterse keuken staat bekend om de combinaties tussen zoet, pittig en zuur. Met de Oosterse sauzen zijn eenvoudig mooie Oosterse maaltijden, hapjes en stoofschotels te maken. Deze Oosterse sauzen zijn, met uitzondering van de Hongkongsaus, geschikt voor zowel warme als koude consumptie. De sauzen zijn zeer divers toepasbaar, van snacks tot wildgerechten. 

Snijdbare sauzen 

Aan het huidige assortiment van snijdbare Pepersaus, Champignonsaus en Chimichurrisaus voegt Verstegen nog twee extra varianten toe: Knoflooksaus en Ketjapsaus. Deze sauzen zijn gemakkelijk te portioneren en te gebruiken bij later op te warmen gerechten. 

Verstegen Pure 

De sauzen met het Verstegen Pure label bevatten geen MSG, geen declarabele allergenen, geen fosfaten en een minimale hoeveelheid zout. Hiermee sluiten de sauzen naadloos aan op de trend van de bewuste consument en de nieuwe voedselwetgeving.  

Meer informatie is te vinden op www.verstegen.eu.

Lees ook
Verstegen start Prosperous Farmer Community Programma

Verstegen start Prosperous Farmer Community Programma

Verstegen Spices & Sauces start samen met Indiase gezondheidsretailer Source Natural Foods & Herbal Supplements Limited (Sri Sri Tattva) met de Prosperous Farmer Community. Dit programma moet ecosystemen verbeteren door landbouwmethodes toe te passen die met de natuur werken.

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen aangesloten bij Circulaire Bio-economy Alliance

Verstegen Spices & Sauces B.V. is aangesloten bij de Circulaire Bio-economy Alliance (CBA). Deze alliantie van investeerders, bedrijven, lokale gemeenschappen, gouvernementele en niet- gouvernementele organisaties wil de circulaire bio-economie bevorderen en wereldwijd herstellen.

Epos staat straks met de foodtruck voor de deur

Epos staat straks met de foodtruck voor de deur

De coronamaatregelen dwingen ondernemers tot creatieve oplossingen. Dat geldt ook voor Epos. Creativiteit maakt rayonmanager Tom Rikkerink gelukkig. “We zijn begaan met de slagers. En we hebben alles in huis om ze een handje te helpen.”