Maasland Vleeswaren neemt Van Dongen’s Vleeswaren over

Van-Dongen-Samenwerking

Maasland Vleeswaren neemt met ingang van 30 maart het familiebedrijf Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten uit Den Haag over.

In een persbericht laten de directies van beide bedrijven weten trots te zijn op de overname. 'Hier komen twee familiebedrijven met dezelfde passie voor het ambachtelijk produceren van heerlijke vleeswaren samen. Joost en Apolline van Dongen gaan nu genieten van hun welverdiende pensioen.'

Traditioneel en ambachtelijk

Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten maakte op traditionele wijze ambachtelijke Berliner en Hausmacher in natuurdarm. 'Joost van Dongen, Piet Groot en Ad Groot staan garant dat de continuïteit en het DNA van de Van Dongen’s Vleeswarenspecialiteiten geborgd blijven. Met de overname ziet Maasland Vleeswaren een bundeling van krachten op het gebied van uitbreiding van een mooi ambachtelijke vleeswarenassortiment, productontwikkeling, innovatie en service naar de afnemers', aldus de directie van Maasland.

Maasland Vleeswaren

Maasland Vleeswaren is opgericht in 1961 door Piet Groot Sr. en levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt, horeca, traditionele groothandel en Business tot Business. Het assortiment bestaat uit de volgende productgroepen: kookhammen, gegrilde vleeswaren, kookworsten, gehaktsoorten, grill-bbq worsten, rookworsten en regionale producten.

Lees ook
Minder zout, vet en suiker in bewerkte producten

Minder zout, vet en suiker in bewerkte producten

In de meeste bewerkte voedingsmiddelengroepen is de hoeveelheid zout, verzadigd vet en suiker sinds 2018 gelijk gebleven of gedaald. Dat blijkt uit de Herformuleringsmonitor die het RIVM elke twee jaar, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), verricht.

Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas Specialiteiten sluit zich aan bij online platform

Pas Specialiteiten heeft zich aangesloten bij NextDeli, een e-commerce platform voor versspecialisten. Verspecialisten kunnen hier de vleeswarenspecialiteiten van Pas online bestellen.

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

ACM keurt overname Van Dam door VanDrie Group goed

VanDrie Group mag de activiteiten van A.J. van Dam Beheer b.v. overnemen. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft deze overname goedgekeurd. Dat laat VanDrie Group weten in een persbericht.