Maarten Elsinga nieuwe ceo Zwanenberg Food Group

1810-Maarten-Elsinga-1-1

Maarten Elsinga (1974) zal per 1 januari 2019 in dienst treden bij Zwanenberg Food Group in Almelo als Chief Executive Officer (ceo) van Zwanenberg Nederland. Hij wordt tevens statutair bestuurder van Zwanenberg Holding.

Per 1 oktober 2018 zijn Jeannette van den Ingh en Coert Beerman toegetreden tot de Raad van Commissarissen, waarbij laatstgenoemde het voorzitterschap op zich heeft genomen. Jeannette van den Ingh-van Wijk (1951) werkte 25 jaar in een familiebedrijf en werd in 2003 Zakenvrouw van het Jaar. In 2005 startte zij een organisatieadviespraktijk. Coert Beerman was tot zijn pensionering Directeur van de Wholesaleactiviteiten van de Rabobank.

Over Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group is een voedingsmiddelenconcern met 1.600 medewerkers en een omzet van circa €400 miljoen. Zwanenberg behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleesconserven en snacks. Het concern exporteert vleesconserven (onder andere onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen wereldwijd. Daarnaast produceert Zwanenberg soepen, sauzen en vegetarische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Lees ook
CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

CEO Makro Nederland vertrekt per 31 december 2021

Paul Peereboom heeft afscheid genomen van zijn functie als CEO bij Makro. Fraser Parker neemt zijn werkzaamheden voorlopig waar, totdat er een nieuwe CEO is gevonden.

Zwanenberg Food Group honderdste stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling

Zwanenberg Food Group honderdste stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling

Zwanenberg Food Group heeft zich aangesloten als stakeholder bij Samen Tegen Voedselverspilling. Deze stichting zet zich in tegen voedselverspilling. Ook Zwanenberg Food Group draagt zijn steentje bij door onder andere reststromen te verwerken tot soepen en sauzen.

Kips vega: productinnovatie met blijvend nieuwe omzet

Kips vega: productinnovatie met blijvend nieuwe omzet

Kips Vega staat in de ‘IRI Stayers Top-20’ die in Foodmagazine wordt gepubliceerd met een zeer hoge index van 187. Deze positie betekent dat de in 2018 geïntroduceerde vega-producten van Kips blijvend nieuwe omzet genereren.In opdracht van Foodmagazine bracht onderzoeksbureau IRI de introducties van 2018 in kaart en mat het twee jaar na dato of het...