LNV benoemt trits nieuwe attachés

13 augustus 2012 Caroline van der Plas

DEN HAAG – Het ministerie van LNV heeft nieuwe landbouwattachés benoemd in Kiev, Boekarest, Caïro, Warschau, Madrid, Berlijn en Brussel.

DEN HAAG – Het ministerie van LNV heeft nieuwe landbouwattachés benoemd in Kiev, Boekarest, Caïro, Warschau, Madrid, Berlijn en Brussel.

De LNV-attachés beginnen rond de zomer van 2008 met hun werkzaamheden. De benoemingen zijn voor maximaal vier jaar.


LNV-attachés vertegenwoordigen het ministerie van LNV in het buitenland en zijn werkzaam bij de Nederlandse ambassade. De belangrijkste taken van de buitenlandse dienst van LNV zijn bilaterale en multilaterale samenwerking, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening en beleidssignalering.


Kiev

Ir. ing. Meeuwes Brouwer wordt LNV-raad in Kiev met als werkgebied Oekraïne. Hij is sinds 1998 in dienst van het ministerie van LNV. Hij was werkzaam als Senior medewerker bij de directie Internationale Zaken en is momenteel LNV-raad in Boekarest.


Boekarest

Ir. Herman van Wissen wordt LNV-raad in Boekarest met als werkgebied Roemenië, Bulgarije en Griekenland. Hij is sinds juni 1979 in dienst van het ministerie van LNV en was onder meer werkzaam bij de Rijksdienst voor de Keuring van Vee en Vlees en bij de directie Kabine. Als LNV-attaché heeft hij het ministerie in Brazilië, de Sovjet Unie en Spanje vertegenwoordigd. Herman van Wissen is momenteel LNV-raad te Caïro.


Caïro

Dr. ir. Hans van der Beek wordt LNV-raad in Caïro met als werkgebied Egypte. Hij is sinds september 2001 in dienst van het ministerie van LNV en werkt sinds 2006 als projectleider bij de Plantenziektekundige Dienst. Daarvoor was hij LNV-raad in Abu Dhabi en Riyadh.


Warschau

Ing. Raymond Tans wordt LNV-raad in Warschau met als werkgebied Polen, Letland en Litouwen. Hij werkt sinds 1974 bij het ministerie van LNV. Momenteel is hij werkzaam als Senior beleidsmedewerker bij de directie Internationale Zaken. Daarvoor werkte hij als LNV-attaché te Berlijn en Bonn.


Madrid

Mr. Sylvia Deepen- Struik wordt LNV-raad in Madrid met als werkgebied Spanje, Marokko en Portugal. Zij is sinds 2003 in dienst bij het ministerie van LNV. Zij heeft zich bij de directie Internationale Zaken onder meer bezig gehouden met het project 'Nachbarland Niederlande'. Momenteel is Sylvia Deepen LNV-attaché in Berlijn.


Berlijn

Arie Veldhuizen MBA wordt LNV-attaché in Berlijn met als werkgebied Duitsland en Zwitserland. Hij werkte de afgelopen jaren als Beleidsmedewerker bij de directie Industrie en Handel.


Brussel

Mr. Anneke Smolders wordt LNV-attaché bij de Nederlandse Permanente Vertegenwoordiging bij de Europese Unie in Brussel. Zij is sinds 2004 in dienst bij het ministerie van LNV als wetgevingsjuriste bij de directie Juridische Zaken.

Lees ook:

Blijdschap na akkoord Emiraten voor toelaten NL kalfsvlees (18 juli 2006)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:

Alle berichten over het ministerie van LNV

Altijd op de hoogte blijven?