Lees EVMI #3 nu als digitaal magazine

EVMI 3 Digitaal magazine

De digitale editie van EVMI #3 is verschenen. In dit nummer lees je alles over de thema's analyse & onderzoek en ketenoptimalisatie. Met onder meer: hoogleraar neuroimmonologie Jerome Hendriks over nieuwe toepassingen in de lokale fruitteelt en Marion Beugelsdijk, verpakkingsexpert bij Albert Heijn, over de doelstelling om minder plastic te gebruiken. Ook lees je het volgende deel in de artikelreeks ‘Food in Transitie 2030’.

Lees EVMI #3 online
Meer over
Lees ook
Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial

Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial

Het blijft een lastig onderwerp, hygiëne. In tijden van corona zijn we daar nog eens extra op gewezen, maar ook zonder corona zijn er genoeg voorbeelden te vinden van hoe ‘makkelijk’ het mis kan gaan. Best een onderwerp om scherp op te zijn én te blijven.

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech

Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers) samen Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.