Le Nouveau Chef introduceert antimicrobiologische werkkleding

HEILOO - Le Nouveau Chef van Robert ten Hoope in Heiloo brengt anti microbiologische werkkleding op de markt.

HEILOO - Le Nouveau Chef van Robert ten Hoope in Heiloo brengt antimicrobiologische werkkleding op de markt.

De kleding is gemaakt van een stof waarin Permagard is verwerkt. Dat beschermt de huid van de drager tegen bacteriën. Ook de bacteriën uit de omgeving komen niet door de stof heen. Het werken in een vochtige en warme omgeving is een goede ondergrond voor de ontwikkeling van bacteriën. Permagard maakt gebruik van een mechanisme dat de celwand van een bacterie doordringt en het gif onschadelijk maakt. Het is in deze antimicrologische werkkleding hygiënisch, maar ook comfortabel werken.

Voor meer informatie: Le Nouveau Chef: 072-5335900 of www.lenouveauchef.nl

Meer over
Lees ook
Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

Rapport moet schaarse vergunningen ambulante handel tegengaan

De ambulante handel heeft een enorme stap gemaakt op het gebied van ‘schaarse vergunningen’. Voorzitter Henk Achterhuis van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) heeft een onderzoeksrapport overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer.Verschillende ambulante handelaren, waaronder bakkers, slagers en visspecialisten, hebben de geldigheidsduur...

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets introduceert notering prijsmutaties

DCA-Markets, onderdeel van DCA Groep, is vanaf 14 oktober 2019 begonnen met de wekelijkse DCA-notering prijsmutaties varkensvleesonderdelen. Dit zijn de gemiddelde slachterij/grossier prijsmutaties voor de lopende week ten opzichte van die van de week daarvoor.Het gaat bij de noteringen om: Karkas, Buiken, Hammen, Spek, Ribben, Wangen, Nekken met been,...