KNS start kerstcampagne voor de slager

9 december 2022 Redactie Vleesmagazine

De feestdagen zijn een belangrijke periode voor de slager. Om hen te helpen klanten naar de winkel trekken start Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) een speciale kerstcampagne.

“Met deze campagne wijs jij voorbijgangers op al het lekkers dat jij als ambachtelijke slager te bieden hebt. Na een bezoek aan jouw slagerij wordt kerst zeker een hit”, staat er te lezen op de website van Koninklijke Nederlandse Slagers. De brancheorganisatie ontwikkelde deze campagne om ondernemers te ontzorgen en de ambachtelijke slager in de aanloop naar de feestdagen zichtbaar te maken.

Voor de kerstcampagne gebruikte Koninklijke Nederlandse Slagers dit jaar de bekende kerstliedjes ‘Driving home for Christmas’ en ‘Santa Claus is comin’ to town’. De slager kan op de website van de brancheorganisatie een poster en beelden voor sociale media en narrow casting downloaden. Deze zijn voorzien van de tekst “Driving home for Christmas… want daar zit jouw favoriete slager” of “Santa Claus is comin’ to town… voor al het lekkers van jouw slager.

Bron: Koninklijke Nederlandse Slagers

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?