KNS start campagne voor klant over prijsstijgingen

Prijsstijgingen Slagers campagne KNS

Vanwege hoge energierekeningen moeten veel slagers hun prijzen verhogen. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers heeft voor de slager een campagne ontwikkeld om bij de klanten begrip voor de prijsstijgingen te creëren.

De campagne bestaat uit A4 posters voor in de winkel en materiaal voor narrow casting, Facebook en Instagram. De beelden zijn voorzien van teksten als ‘Vanzelfsprekend willen we onze kwaliteit niet verlagen. Daarom moeten we helaas onze prijzen verhogen’ en ‘Om prijsstijgingen te beperken besparen we wel op energie, niet op vakmanschap’.

“Om discussie in de slagerij te vermijden en om begrip onder klanten te creëren voor de gestegen prijzen, is deze campagne ontwikkeld”, meldt Koninklijke Nederlandse Slagers op de website. “De teksten vragen begrip voor de gestegen prijzen.”

Ga voor het materiaal van de campagne naar de website van Koninklijke Nederlandse Slagers.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

‘Trots dat mijn winnende worst zo goed verkoopt’

Niels Visschedijk (22) wist al jong dat hij slager wilde worden. Hij rondde de opleidingen van SVO af, werkte bij verschillende slagerijen en is nu terug bij de slagerij van zijn ouders, Slagerij Jan Visschedijk. Onlangs won hij de Ad Bergwerffprijs voor zijn unieke Hy-dro-worst.

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Slagerij Pinckaers wint Beste Worstmaker en Traiteur van het jaar 2023

Tijdens het jaarevent van Uw Slager en Het Worstmakersgilde op 23 januari won Slagerij Pinckaers uit Eijsden zich zowel de titel Beste Worstmaker als Traiteur van het jaar 2023.

Inschrijven voor Spareribs Throphy 2023

Inschrijven voor Spareribs Throphy 2023

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de Spareribs Throphy, een van de vakwedstrijden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Op 1 maart keurt de vakjury alle inzendingen. Welke slager volgt slager William Hermanussen, de winnaar van 2022, op?