KNS ontwikkelt nieuwe online imagocampagne slager

19 mei 2022 Redactie Vleesmagazine
Foto: Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS)

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) heeft voor haar leden een nieuwe online campagne opgezet rondom de thema’s zomer, barbecue en samen eten. Het doel van de campagne is om “de slager en het ambacht positief in beeld te brengen.”

De campagne bestaat uit een reeks beelden die slagers kunnen gebruiken op hun sociale media. Volgens KNS belicht de campagne de sterke punten van de slager: de kwaliteit, producten op maat, persoonlijke servicegerichtheid.

Campagne

“Jij kunt zelf deze beelden gebruiken op jouw sociale media-kanaal, dus jij bent de afzender”, schrijft KNS op de website. “Het logo van KNS staat erin om de boodschap namens de ambachtelijke slagers te onderstrepen. Je kunt jouw logo ook in de campagnebeelden plaatsen, daar is ruimte voor vrijgehouden in de hoek links onderin.”

Ga naar de website van Koninklijke Nederlandse Slagers voor informatie over de campagne en voor het downloaden van de beelden.

Geen nieuws van Vleesmagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke donderdag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?