KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

30 november 2021

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

Vanwege de aanhoudende coronapandemie is het ook dit jaar belangrijk om de drukte te spreiden, zodat iedereen veilig zijn of haar boodschappen kan doen. KNS geeft verschillende tips hoe slagers de drukte kunnen spreiden. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van bestellingen in bloktijden, een pickup point buiten de deur of ruimere openingstijden.

Ook de communicatie naar de klant is belangrijk. Informeer je klanten tijdig over het reilen en zeilen in de winkel tijdens de kerst. Bijvoorbeeld door een kerstfolder en/of bestellijst. Communiceer hierover in de winkel en online. En vermeld in de bestelbevestiging nog een keer de regels die je hanteert (wanneer ophalen, welke tijd, betaling, kom alleen etc).

Naast tips heeft KNS ook materiaal beschikbaar, zoals posters en beeld voor social media voor de communicatie naar de klant. 

Ga voor meer tips en het communicatiemateriaal naar de website van KNS.

Altijd op de hoogte blijven?