KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

Kerstcampagne kns 2021

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

Vanwege de aanhoudende coronapandemie is het ook dit jaar belangrijk om de drukte te spreiden, zodat iedereen veilig zijn of haar boodschappen kan doen. KNS geeft verschillende tips hoe slagers de drukte kunnen spreiden. Denk bijvoorbeeld aan het ophalen van bestellingen in bloktijden, een pickup point buiten de deur of ruimere openingstijden.

Ook de communicatie naar de klant is belangrijk. Informeer je klanten tijdig over het reilen en zeilen in de winkel tijdens de kerst. Bijvoorbeeld door een kerstfolder en/of bestellijst. Communiceer hierover in de winkel en online. En vermeld in de bestelbevestiging nog een keer de regels die je hanteert (wanneer ophalen, welke tijd, betaling, kom alleen etc).

Naast tips heeft KNS ook materiaal beschikbaar, zoals posters en beeld voor social media voor de communicatie naar de klant. 

Ga voor meer tips en het communicatiemateriaal naar de website van KNS.

Dossiers
Lees ook
KNS: ‘Sluiting slagerijen dreigt door hoge energieprijzen’

KNS: ‘Sluiting slagerijen dreigt door hoge energieprijzen’

Bijna 75% van de bij Koninklijke Nederlandse Slagers aangesloten slagers heeft last van extreem hoge energieprijzen, blijkt uit een ledenpeiling van KNS. De branchevereniging roept de overheid op om met een oplossing te komen.

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

MKB-Nederland, ministerie van SZW en KNS starten platform Loondoorbetaling bij ziekte

De detailhandel kampt met aanhoudend hoog ziekteverzuim. Dit in combinatie met de krappe arbeidsmarkt maakt preventie en verzuimbeleid belangrijker dan ooit.

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

‘Hedendaagse consument vraagt enorme variëteit aan hoogwaardige producten’

In april 2022 nam Marel Sleegers Technique over en verwelkomde daarmee de Nederlandse leverancier van oplossingen voor onder meer interleaving, stacking, loading en slicing in de Marel-familie.