KNS geeft nieuwe update over cao-onderhandelingen

Slagerij Dennis van der Ven_Foto Henk Riswick_2

Foto: Henk Riswick

Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers en vakbonden FNV en CNV Vakmensen onderhandelden 16 maart over een nieuwe Cao voor het Slagersbedrijf. Na de behandeling van een aantal belangrijke onderwerpen gaven de bonden aan eerst met de achterban te willen overleggen. 

De huidige Cao voor het Slagersbedrijf liep af op 31 december 2020. De partijen hebben al een aantal overleggen over een nieuwe cao gevoerd. "Zoals altijd is het streven daarbij om tot goede arbeidsvoorwaardelijke afspraken te komen voor de branche", meldt KNS op de website. "Onder de huidige moeilijke omstandigheden een nog grotere uitdaging dan normaal." 

Alle partijen streven er naar om zo snel mogelijk met een nieuwe cao te komen. Half april hervatten KNS, FNV en CNV Vakmensen het cao-overleg.

Ga voor meer informatie naar de website van KNS.

Bron: KNS

Lees ook
KNS legt eindvoorstel cao Slagersbedrijf neer bij vakbonden

KNS legt eindvoorstel cao Slagersbedrijf neer bij vakbonden

Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en vakbonden FNV en CNV Vakmensen overleggen al enige tijd over een nieuwe cao voor het slagersbedrijf. Eind april legde KNS een eindvoorstel neer bij de vakbonden.

Lancering platform Werken in de Slagerij

Lancering platform Werken in de Slagerij

Vandaag, op 12 april 2021, start De Week van de Slager met de lancering van Werken in de Slagerij. Dit platform toont carrièrekansen in de slagersbranche. Door middel van een online campagne, met slagers in de hoofdrol, maken jongeren en werkzoekenden kennis met de veelzijdigheid van het slagersvak.

Inschrijving Spareribs Trophy 2021 geopend

Inschrijving Spareribs Trophy 2021 geopend

Leden van Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) kunnen zich inschrijven voor de Spareribs Trophy 2021. Woensdag 2 juni keurt een vakjury alle inzendingen. Dat maakt de brancheorganisatie voor slagers bekend op de website.