KNS evenement Slagers in de spotlight

12 februari 2020
Foto: Unsplash

Op 30 maart organiseert de branche-organisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) het evenement 'Slagers in de spotlight'. De locatie is dit jaar Buitenplaats Kameryck in Kamerik.

Het programma bestaat volgens KNS uit inspiratie, ontmoeting en winnaars. Horecaondernemer Ed Breuren geeft een presentatie. Hij is samen met Wieteke Breuren eigenaar van Stadshotel Van Rossum en Breuren. September 2019 werden zij uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Nederland 2019/2020. Ook komen er verschillende slagers aan het woord. Zij vertellen hun verhaal over vakmanschap, ondernemerschap en werkgeverschap.

Uitslag Grote Grillworsttest

Tijdens dit evenement wordt ook bekend gemaakt welke slager de Grote Grillworsttest heeft gewonnen. Vorig jaar won Gerard van de Weg deze vakwedstrijd. Dit jaar zit hij in de jury, samen met branche-erkende meester slager Arno de Best en William Knobbout als gecertificeerd keurmeester vanuit het Expertisecentrum voor het Slagersambacht. Slagers kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze wedstrijd. De keuring vindt plaats op 5 maart. 

Het evenement 'Slagers in de spotlight' begint 30 maart om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Slagers kunnen zich tot 26 maart aanmelden bij KNS.

Altijd op de hoogte blijven?