KNS-contactdagen 2008 afgelast

RIJSWIJK - Bestuur en directie hebben besloten de KNS (Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) - contactdagen 2008 niet door te laten gaan. De reden van dit besluit is het geringe aantal aanmeldingen.

RIJSWIJK - Bestuur en directie hebben besloten de KNS (Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie) -contactdagen 2008 niet door te laten gaan. De reden van dit besluit is het geringe aantal aanmeldingen.

In totaal hebben zich tot op heden nog geen 200 deelnemers aangemeld voor de acht geplande avonden. Met de organisatie van deze contactdagen zijn aanzienlijke kosten gemoeid en bestuur en directie vinden het niet verantwoord om deze te maken voor een zo kleine groep KNS-leden. Alle KNS-leden zijn over dit besluit inmiddels ook per brief geïnformeerd.

Momenteel wordt nagedacht over een alternatief programma voor het komende najaar.

 

Lees ook
Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

Eenvoudig hybride producten maken - Plantaardige grondstoffengel van SVO, KNS en WUR

In het project Plant4Texture hebben KNS, SVO vakopleiding food en WUR samen een plantaardige grondstoffengel ontwikkeld voor de productie van hybride slagersproducten. SVO-vakopleiding food geeft de ontwikkeling van hybride en plantaardige producten een vaste plek in haar opleidingen.

Ruimte voor initiatief bij Slagerij Hermanns

Ruimte voor initiatief bij Slagerij Hermanns

25 jaar nadat zijn vader algemeen kampioen werd bij de slagersvaktentoonstelling Slavakto ontving Leo Hermanns, eigenaar van Slagerij John Hermanns en ondernemer in hart en nieren, dezelfde felbegeerde titel. Bart Beulen, de kampioen jongeren, komt óók uit zijn zaak. Uniek, volgens de organisatoren.

Flitspeiling: veel slagers maken producten voor Sinterklaas

Flitspeiling: veel slagers maken producten voor Sinterklaas

Niet alleen bij de bakker, maar ook bij de slager kunnen consumenten terecht voor Sinterklaasavond. Veel slagers hebben speciale Sinterklaasproducten in het assortiment. Dit varieert van een letter S, een borrelplank of andere hapjes, meldt Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).