Klaagvrije maandag

Klaagvrije maandag

Klagen doen wij Nederlanders allemaal. Is het niet over het weer, de politiek, corona, het werk of de buren, dan is het wel over anderen die klagen. Sandra Brandt werd er soms doodmoe van, tot ze doorkreeg dat ze met klagen over klagers exact hetzelfde deed. Ze vroeg zich af wat er zou gebeuren als ze niet meer zou klagen. Eén dag maar. Maandag. En ze nodigde anderen uit hetzelfde te doen.

De klaagvrije maandag werd een hit op sociale media. Een interview met Giel Beelen maakte veel los, #klaagvrijemaandag werd trending topic op Twitter, en haar bereik op Facebook groeide tot 3 miljoen.  ngelooflijk veel mensen gingen, allemaal op hun eigen manier, met klaagvrije maandag aan de slag. Blijkbaar had ze een punt te pakken…

Sandra is blijven zoeken naar alternatieven voor klagen en dat geeft een rijk  leven: ze is proactiever, heeft een bijzonder waardevol netwerk en leerde leven in flow. Dat gunt ze iedereen; daarom deelt ze in dit boek vol overtuiging haar ervaringen en kennis. Maak van je volgende maandag een
klaagvrije maandag.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Meer over
Lees ook
Een bron van inspiratie

Een bron van inspiratie

Binnen de vleesbranche is worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt een instituut. Niet alleen als vakman en expert op het gebied van productkeuring – laat hem een worst proeven en hij benoemt tot op de gram welke specerijen erin zitten – maar ook als een oneindige bron van kennis.

Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”

De Verstandige Kock

De Verstandige Kock

De Verstandige Kock is het enige gedrukte Nederlandstalige kookboek uit de zeventiende eeuw. Hierin staan culinaire gerechten van de Lage Landen uit deze perdiode. Twintig recepten uit dit boek zijn nu bewerkt voor de moderne keuken.  Het kookboek De Verstandige Kock werd in 1669 als sluitstuk opgenomen in het driedelige ‘Het Vermakelijck...