Kipvarianten van B & P

attachment-001_food-image-VLS10753I01

B & P special food, producent van vleeswaren en worstsoorten gemaakt van kipvlees, heeft een aantal nieuwe producten op de markt gebracht.

B & P special food, producent van vleeswaren en worstsoorten gemaakt van kipvlees, heeft een aantal nieuwe producten op de markt gebracht.

Op het gebied van grillworst introduceert het bedrijf de kipgrillworst naturel, de grillworst met kaas en de gebraden Mexicaanse/Spaanse grillworst die bovendien vacuüm is verpakt. Ook nieuw is de kip-kookworst in een dieprode kunststof darm, die volgens B & P goed opvalt in de toonbank.

Meer informatie:  B & P special food, Ermelo, tel. (0341) 561977, www.buitenburger.nl

 

Lees ook
Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Samenwerking Paul van Trigt en NextDeli

Worst- en vleeswarendeskundige Paul van Trigt is een samenwerking aangegaan met NextDeli. Zijn boek Charcuterie 2 is nu ook verkrijgbaar via dit e-commerce platform voor versspeciaalzaken. Paul van Trigt is worst- en vleeswarendeskundige. Vanuit deze professie is hij regelmatig jury en arbiter bij vakwedstrijden en productkeuringen van worst,...

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Keurslager Jeroen Keirsgieter is heel blij met verhuizing naar nieuwe locatie

Heel blij was Jeroen Keirsgieter toen hij de slagerij van zijn werkgever kon overnemen. Helaas daalde het aantal klanten door de afwezigheid van andere versspecialisten en een slecht parkeerbeleid. Hij besloot zijn bedrijf te verhuizen Zwanenberg, een dorp zonder slager. “Dat was een prachtige kans. Het pand was volledig casco. Daardoor kon ik helemaal...

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...