Kickoff Week van de horeca op beursvloer Gastvrij Rotterdam

Week van de horeca_Gastvrij Rotterdam

De kickoff van de Week van de horeca, van 20 tot en 25 september, vindt plaats op de openingsdag van Gastvrij Rotterdam. Op 20 september om 12.00 uur vieren de organisaties de gezamenlijke start op de beursvloer in Rotterdam Ahoy.

De Nationale Horecadag verandert dit jaar in de Week van de horeca. Deze XXL-editie geeft het imago van de horeca een positieve boost en enthousiasmeert studenten en medewerkers voor de horeca. Ook is er een nieuwe landelijke verkiezing voor huidige horecamedewerkers. Voor 'Het leukste horecateam van Nederland' bezoeken juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn tijdens de Week van de horeca de finalisten, samen met studenten van diverse horecaopleidingen.

Week van de horeca 

"Tijdens de Week van de horeca laten horecabedrijven door heel Nederland zien waarom werken in de horeca zo leuk is," vertelt Lennart Maas, initiatiefnemer Week van de Horeca, "door middel van het organiseren van workshops en kijkjes achter de schermen. Met dit initiatief willen we dankzij deze grote krachtenbundeling en schaalkracht zoveel mogelijk mensen bereiken en ze enthousiast maken voor een baan in de horeca. Ook is de Week van de horeca voor alle huidige horecaprofessionals en wat is er nu mooier om deze week gezamenlijk te openen en op de horeca te proosten tijdens de eerste dag van de langverwachte beurs Gastvrij Rotterdam."

Partners van de Week van de horeca, zoals SVH, L1NDA, FNV Horeca, Oud Reuchlin & Boelen, Gastvrij Rotterdam en VHC zetten zich via dit initiatief ook dit jaar weer in om de horeca te helpen met het heersende personeelstekort.

Gastvrij Rotterdam

Ook Gastvrij Rotterdam laat zien hoe leuk werken in de horeca is. Nu de horecabeurs officieel door kan gaan, zijn de voorbereidingen in volle gang. Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard: "Wij merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. De laatste paar vrije stands worden nu nog ingevuld, waarmee we dan vier zeer goed gevulde beurshallen kunnen presenteren. We kijken uit naar drie dagen voor netwerken, connecties op doen en vooral elkaar weer LIVE zien. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om de beurs te mogen openen en om hiermee de Week van de horeca in te luiden en gezamenlijk te proosten op de horeca”. Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy.  

Lees ook
Bidfood blijft Founding Partner Gastvrij Rotterdam

Bidfood blijft Founding Partner Gastvrij Rotterdam

Bidfood blijft Foundingpartner van horecabeurs Gastvrij Rotterdam. Begin april verlengde de internationale horecagroothandel de Founding Partner overeenkomst voor de komende 5 edities. Bidfood is vanaf het begin bij Gastvrij Rotterdam betrokken.

Wim Ballieu maakt vijfdelige tv-serie over ultieme gehaktballen

Wim Ballieu maakt vijfdelige tv-serie over ultieme gehaktballen

Hoe maak je de allerlekkerste gehakballen? Met welk gehakt gedraaid? Stevig of lekker rul? Met een vette jus of gevuld met een smeuïge saus? In de nieuwe vijfdelige tv-serie Bal National, op kooktv-zender njam!, onthult de Belgische chef-kok en gehaktbalautoriteit Wim Ballieu al zijn geheimen. Gevulde gehaktbal Ballieu veroverde België met de gehaktballenrestaurants...

Nice to Meat opent pop-up slagerij in Almere

Nice to Meat opent pop-up slagerij in Almere

Nice to Meat opent een pop-up slagerij in Almere. De slagerij is bedoeld voor consumenten die heimwee hebben naar de smaken van goed vlees, zoals ze dit bij een sterrenrestaurant eten. Bovendien vormt een bezoek aan de pop-up slagerij een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van de hooggewaardeerde horecaslagerij.Al een tijdje kunnen...