LEUSDEN - 'Proef…' heet het nieuwe consumentenblad van de Keurslagers. Het vervangt Koken met de Keurslager.
LEUSDEN - ‘Proef…’ heet het nieuwe consumentenblad van de Keurslagers. Het vervangt Koken met de Keurslager.
Volgens Ruud Bakker (foto), directeur van de Vereniging van Keurslagers behoudt ‘Proef…’ het goede van Koken met de Keurslager. ‘Maar het geeft aan de consumenten ook interessante informatie over de Keurslager zelf als vakman en bevlogen specialist. ‘Proef…’ gaat verder dan recepten. We willen met dit blad de verschillen laten zien tussen een Keurslager en een vlees- en vleeswarenafdeling. De focus ligt op het ambacht en vakmanschap.’
Er is informatie over recepten, maar ook (achtergrond)informatie, weetjes en tips. Bakker denkt dat met dit consumentenblad de Keurslager zich verder kan onderscheiden. Het blad komt in januari voor het eerst uit en verschijnt acht keer per jaar.