Keurslagers kijken terug op zeer geslaagd 2015

keurslager liggend

Niet alleen tijdens de feestdagen, maar ook over het gehele jaar hebben de Keurslagers positieve resultaten behaald. In omzet en klantenaantallen, de Keurslagers kijken terug op een succesvol 2015 en kijken positief gestemd én vol vertrouwen naar 2016.

Rond Kerstmis en oud & nieuw hebben de Keurslagers goed gescoord. Ten opzichte van vorig jaar is er een omzetstijging van gemiddeld 10 procent gerealiseerd ten opzichte van 2014. Joep Klaver, directeur van de Vereniging van Keurslagers, spreekt van een goed resultaat. 'We hopen elk jaar dat de Keurslagers het jaar succesvol afsluiten. Niet alleen in omzet, maar ook in klantenaantallen. Gemiddeld hebben we in december maar liefst 3 procent meer klanten dan in 2014 mogen ontvangen. De topproducten van de Keurslagers waren traditiegetrouw het gourmet, groot vlees zoals rosbief en de rollade, al dan niet gevuld. De carpaccio is altijd een succesproduct, maar ook de eigengemaakte salades en vitello tonnato scoorden dit jaar uitstekend.'

Vertrouwen

De cijfers waren niet alleen in de decembermaand positief. Over 2015 in zijn geheel is ook een stijging in omzet van 4 procent. De klantenaantallen zijn daarnaast gestegen met 1% procent ten opzichte van 2014. 'Dit bevestigt dat de consument vertrouwen heeft in de kennis en het verhaal van de Keurslager. En waarde hecht aan klantvriendelijk personeel, service, kwaliteit en diversiteit in het assortiment. Met deze aspecten onderscheiden Keurslagers zich', aldus de heer Klaver.

Lees ook
Barbecueseizoen 2021?!

Barbecueseizoen 2021?!

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Gertjan Kiers en Janine van der Geest buigen zich dit keer over het thema barbecueën.

Kansen voor de toekomst van de slagerij

Kansen voor de toekomst van de slagerij

De vraag naar meer (online) gemak is dé trend van dit moment. Daarin liggen kansen voor de slager. Meer consumentgericht denken is daarbij een must. Het opleiden van een nieuwe generatie ondernemers is de grootste uitdaging met het oog op de toekomst, vinden vertegenwoordigers uit de branche.

Actief verengingsleven is uitgangspunt van Vereniging van Keurslagers

Actief verengingsleven is uitgangspunt van Vereniging van Keurslagers

De Vereniging van Keurslagers bestaat 15 juli 2021 precies 75 jaar. Hoewel het slagersvak door de jaren heen drastisch is veranderd, is de basis van de Keurslagers nagenoeg hetzelfde gebleven, aldus directeur Joep Klaver en voorzitter Roelof Mulder. Gezamenlijk optrekken richting consument binnen een actief verenigingsleven is nog steeds het uitgangspunt....