Keurslager start spaaractie voor kwartetten

6 november 2015 Vleesmagazine

De vereniging van Keurslagers start een spaaractie voor kinderkwartetten. Dit om de (jonge) klant op een laagdrempelige manier meer informatie te geven.

‘Mag ik uit de categorie rund, de biefstuk’? Dit zal één van de vragen zijn, die de komende tijd in veel huishoudens wordt gesteld. Vanaf 9 november kan namelijk iedere Keurslager klant sparen voor een gratis uniek Keurslager kinderkwartet. Alle Keurslagers in Nederland nemen deel aan deze spaaractie.

De actie

De actie is zeer laagdrempelig ingestoken, elke klant krijgt de kans om het kwartet in drie weken bij elkaar te sparen. Bij elke €5 besteding ontvangt de klant een stempel, tien stempels is een volle kaart én het gratis kwartet waard. Het kwartet is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit 9 categorieën: van het rund, varken en kip tot vleeswaren en populaire streekproducten.

Vergroten vleeskennis

Het kwartet is niet alleen leuk om te spelen, maar ook erg leerzaam voor jong én oud. Op elk kaartje staat een vrolijke tekening afgebeeld met een informatief stukje tekst. Keurslagers staan voor hun vak en vinden het leuk om uitgebreid over het slagersvak te praten, maar lang niet alles komt aan bod als een klant in de winkel is. Het Keurslager kwartet geeft op een vrolijke en speelse manier meer informatie.

Altijd op de hoogte blijven?