Keurslager De Haas tevreden over nieuw bestelplatform Connect

Shopforce1-bijgesneden

Keurslagerij De Haas is tevreden over het nieuwe bestelplatform Connect van Shopforce. ‘Klanten kunnen nu bij alle verswinkels in ons winkelcentrum bestellen zonder dat ze hiervoor de deur uit hoeven’, laat het bedrijf desgevraagd aan Vleesmagazine weten.

Met Connect kunnen klanten van het winkelcentrum hun lokale boodschappen gemakkelijk vooraf bestellen op één online platform en ervoor kiezen om deze ofwel op een geschikt tijdstip af te halen of om de bestelling op een duurzame manier thuis te laten bezorgen. Het digitale platform wordt als eerste gelanceerd bij Presikhaaf (Arnhem) en Koningshoek (Maassluis). In lijn met de MVO-strategie ‘A better tomorrow’ worden leveringen gedaan met de Groene Rijders, een lokale emissievrije bezorgdienst.

In Presikhaaf werken Bakker Hilvers, Marco’s Bloemen, FruitCompany, Visgilde De Visscher, Rooster's, Warung Baru en Keurslager de Haas met het nieuwe online platform. In Koningshoek bieden Bakkerij van den Berg, Keurslager Jaap Landman, Chocking Chocolatiers, Zuivelhoeve en Kippie hun producten ook via Connect aan.

Ervaringen

‘Het is een extra service richting onze klanten’, zegt Sanne Schonis namens Keurslagerij De Haas. ‘Er wordt steeds meer online besteld en nu zitten de verswinkels van Presikhaaf ook online bij elkaar. Dat vinden wij een mooi concept. Klanten kunnen nu bij alle verswinkels in ons winkelcentrum bestellen zonder dat ze hiervoor de deur uit hoeven.’

Het platform is nu een paar weken online. ‘Het staat nog in de kinderschoenen, maar we merken dat steeds meer klanten ons weten te vinden.’ Veel extra werk kost het platform de ondernemers niet. ‘Via de mail ontvangen we de bestelling en in de winkel wordt deze klaar gemaakt. Dat werkt heel gemakkelijk.’

 
Lees ook
MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC presenteert zijn nieuwe flowpacking-oplossing

MULTIVAC brengt een universele flowpacking-oplossing op de markt. De W 500 biedt een hoge mate van flexibiliteit voor het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen, waaronder vlees en vleesproducten.

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

Een krachtig collectief van 100% zelfstandige slagers

De Vereniging van Keurslagers is dé slagersformule van Nederland. De winkelformule voor zelfstandige slagers die onder het unieke A-merk Keurslager als sterk collectief naar buiten toe treden. Slagers die beschikken over een gemeenschappelijk DNA: vakmanschap, ambacht, persoonlijke aandacht en kwaliteit.

SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

SOUTHERN STYLE BBQ SAUCES BY DEGENS

Als specialist jou onderscheiden in ’t BBQ seizoen? Probeer nu de ALABAMA WHITE SAUCE in combinatie met MISSISSIPPI DARK SAUCE! Beiden te verkrijgen in een handige DEGENS knijpfles met 1000 ml. Proeven is gratis, dus bel of mail ons gerust!