Kamer van Koophandel organiseert Startersdag

KVK_Startersdag_startbord456_tcm109-477774mmm

De Kamer van Koophandel organiseert op zaterdag 2 november de KVK Startersdag op verschillende plekken in Nederland.

De KVK Startersdag is interessant voor ondernemers die een eigen bedrijf willen starten, maar ook voor mensen die al een eigen onderneming hebben en tegen nieuwe vragen aanlopen.

Programma KVK Startersdag

Op de Startersdag is er een informatiemarkt en vinden diverse presentaties en informatiesessies plaats. De toegang is gratis.

Locaties

De Startersdag vindt plaats op zaterdag 2 november van 10:00 uur tot en met 16:00 uur. Het evenement wordt op drie locaties georganiseerd: Groningen, Utrecht en Rotterdam. Het is ook mogelijk om het programma online thuis of onderweg te volgen.

Meld je aan voor het evenement op we website van de Kamer van Koophandel.

Lees ook
Winstgevende plannen - In 7 stappen een financieel gezond bedrijf

Winstgevende plannen - In 7 stappen een financieel gezond bedrijf

Hoe zou het zijn als winst iets is waar je als ondernemer invloed op hebt en wat je als ondernemer kunt managen? Zodat je wel die vrijheid ervaart waarnaar je verlangt en je de impact kunt maken die je voor ogen had? Deze vraag vormt de basis voor het boek ‘Winstgevende plannen’ van Femke Hogema.

De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen

De onderneming en beperkte gemeenschap van goederen

Met ingang van 1 januari 2018 is het huwelijksgoederenregime ingrijpend veranderd. Indien u vóór 1 januari 2018 in het huwelijksbootje bent gestapt, geldt de algehele wettelijke gemeenschap van goederen. Zo valt bij ondernemers ook de eigen zaak na het huwelijk in de gemeenschap.

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Ondernemers kunnen tot 30 juni SLIM-subsidie aanvragen

Werkgevers hebben tot 30 juni de tijd om de SLIM-subsidie aan te vragen. Deze regeling is bestemd voor samenwerkingsverbanden van minimaal twee mkb-ondernemingen. Met deze subsidie kunnen ondernemers de kennis, vaardigheden en beroepshouding van hun werknemers verder ontwikkelen.