Kamer van Koophandel organiseert Startersdag

KVK_Startersdag_startbord456_tcm109-477774mmm

De Kamer van Koophandel organiseert op zaterdag 2 november de KVK Startersdag op verschillende plekken in Nederland.

De KVK Startersdag is interessant voor ondernemers die een eigen bedrijf willen starten, maar ook voor mensen die al een eigen onderneming hebben en tegen nieuwe vragen aanlopen.

Programma KVK Startersdag

Op de Startersdag is er een informatiemarkt en vinden diverse presentaties en informatiesessies plaats. De toegang is gratis.

Locaties

De Startersdag vindt plaats op zaterdag 2 november van 10:00 uur tot en met 16:00 uur. Het evenement wordt op drie locaties georganiseerd: Groningen, Utrecht en Rotterdam. Het is ook mogelijk om het programma online thuis of onderweg te volgen.

Meld je aan voor het evenement op we website van de Kamer van Koophandel.

Lees ook
Deadline btw-aangifte derde kwartaal op 31 oktober - Belastingdienst geeft tips

Deadline btw-aangifte derde kwartaal op 31 oktober - Belastingdienst geeft tips

De deadline voor de btw-aangifte en -betaling over het derde kwartaal nadert. Ondernemers hebben tot 31 oktober de tijd om dit te doen. Volgens de Belastingdienst hebben bijna vier op de tien startende en kleine ondernemers een herinnering nodig om dit tijdig te doen. Daarom geeft de Belastingdienst vijf tips voor een goede en efficiënte aangifte.

Belastingdienst helpt ondernemers bij administratie

Belastingdienst helpt ondernemers bij administratie

Ondernemers kunnen hun belastingszaken op drie manieren regelen. Via administratiesoftware, via een fiscaal dienstverlener of via de website van de Belastingdienst. Maar welke manier past bij welke ondernemer? De Belastingdienst geeft advies.

De deur niet uit? Doe online inspiratie op!

De deur niet uit? Doe online inspiratie op!

Er is veel veranderd de afgelopen anderhalf jaar. Een van de grootste veranderingen in het dagelijks leven was toch wel dat alles ineens online moest gebeuren. En ook al kan er nu langzaamaan weer meer, de wereld is nog niet de oude. Waar Vleesmagazine je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol...