Kamer van Koophandel organiseert Startersdag

KVK_Startersdag_startbord456_tcm109-477774mmm

De Kamer van Koophandel organiseert op zaterdag 2 november de KVK Startersdag op verschillende plekken in Nederland.

De KVK Startersdag is interessant voor ondernemers die een eigen bedrijf willen starten, maar ook voor mensen die al een eigen onderneming hebben en tegen nieuwe vragen aanlopen.

Programma KVK Startersdag

Op de Startersdag is er een informatiemarkt en vinden diverse presentaties en informatiesessies plaats. De toegang is gratis.

Locaties

De Startersdag vindt plaats op zaterdag 2 november van 10:00 uur tot en met 16:00 uur. Het evenement wordt op drie locaties georganiseerd: Groningen, Utrecht en Rotterdam. Het is ook mogelijk om het programma online thuis of onderweg te volgen.

Meld je aan voor het evenement op we website van de Kamer van Koophandel.

Lees ook
Belastingdienst heeft drie tips voor startende ondernemers

Belastingdienst heeft drie tips voor startende ondernemers

Bijna een kwart van de startende ondernemers houdt de opstartkosten van hun bedrijf niet goed bij. Dat blijkt uit een peiling van de Belastingdienst. Zonde, want starters kunnen ook btw terugvragen over de zakelijke kosten gemaakt voor de inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KVK). Daarom heeft de Belastingdienst drie tips voor startende ondernemers.

Toch als een spin in mijn web

Toch als een spin in mijn web

In ieder nummer van Vleesmagazine schrijven twee columnisten over één onderwerp, vanuit hun eigen expertise en ervaring. Franny van Linschoten en Christiaan Verkuijl buigen zich dit keer over het slagersvak.

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

Bedrijfsopvolging: begin er tijdig aan!

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers zich pas in een laat stadium van hun leven bezig houden met bedrijfsopvolging. Het is echter goed om hier tijdig bij stil te staan.