Kamer van Koophandel organiseert Startersdag

KVK_Startersdag_startbord456_tcm109-477774mmm

De Kamer van Koophandel organiseert op zaterdag 2 november de KVK Startersdag op verschillende plekken in Nederland.

De KVK Startersdag is interessant voor ondernemers die een eigen bedrijf willen starten, maar ook voor mensen die al een eigen onderneming hebben en tegen nieuwe vragen aanlopen.

Programma KVK Startersdag

Op de Startersdag is er een informatiemarkt en vinden diverse presentaties en informatiesessies plaats. De toegang is gratis.

Locaties

De Startersdag vindt plaats op zaterdag 2 november van 10:00 uur tot en met 16:00 uur. Het evenement wordt op drie locaties georganiseerd: Groningen, Utrecht en Rotterdam. Het is ook mogelijk om het programma online thuis of onderweg te volgen.

Meld je aan voor het evenement op we website van de Kamer van Koophandel.

Lees ook
Tips en tricks voor werken in de slagerij bij hoge temperaturen

Tips en tricks voor werken in de slagerij bij hoge temperaturen

De komende dagen wordt het warm in Nederland. Vandaag en morgen verwachtten meteorologen tropische temperaturen en geldt het Nationaal Hitteplan. Hoe ga je om met de hitte in de slagerij?

Voorjaarskriebels

Voorjaarskriebels

Er zijn mensen die in het voorjaar de kriebels krijgen om het huis eens flink schoon te maken. In zekere zin wordt er met de Voorjaarsnota van 2022 ook flink de bezem door de fiscale wetgeving gehaald. Wat gaat er veranderen?

Marketing voor ondernemers met lef

Marketing voor ondernemers met lef

Veel ondernemers proberen klanten te lokken door hun kennis te delen. Helemaal verkeerd schrijft Aartjan van Erkel in zijn nieuwe boek Nummer 1. Hij gelooft dat je niet je kennis gratis moet delen, maar moet entertainen. “Stop met teachen, begin met teasen.”