Het derde barbecueboek Smokey Goodness 3 van Jord Althuizen is uit. De auteur is dit jaar juryvoorzitter van de Spareribs Trophy 2018. Ook spreekt Althuizen tijdens het KNS Inspiratiecongres.
Althuizen weet alles van barbecue. Hij is de oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij werkte als chef-kok, restaurantmanager en culinair eindredacteur. Daarnaast is hij eigenaar van culinair conceptontwikkeling en communicatiebureau Crave Concepts & Communications en werd recent wereldkampioen “Whole Hog Barbecue”.
Smokey Goodness 3 omvat het echte barbecuewerk. Alles komt voorbij: beef, pork, chicken, fish en desserts. Speciale aandacht is er in dit boek voor de Zuid-Afrikaanse braai. De twee eerdere edities Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 werden bestellers en wonnen Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.
Smokey Goodness 3 (9789021565255) kost 24,99 en is verkrijgbaar in de boekhandel en online.