Johan van Uden instrueert culinaire pers (filmbeelden)

13 augustus 2012 Edwin Rensen

HEEMSTEDE - Johan van Uden en Adele Teekens van Chateaubriand nodigden enkele weken geleden de culinaire pers uit. Van Uden gaf onder meer uitleg over Crème brûlée van kalfslever.

HEEMSTEDE - Johan van Uden en Adele Teekens van Chateaubriand nodigden enkele weken geleden de culinaire pers uit. Van Uden gaf onder meer uitleg over Crème brûlée van kalfslever.

De journalisten kwamen niet bijeen voor een obligate lunch met een lezing; het werd een interactieve sessie. De tien persvertegenwoordigers trokken de witte slagersjas aan en hielden zich o.a. bezig met een voorgerecht van kalfshersenen, een paté de campagne, bewerkten een gekookte kalfstong en maakten een varkenssnuit schoon.

Naar de filmbeelden

Lees ook: Gouden Slagersring opnieuw voor Johan van Uden

Altijd op de hoogte blijven?