Jasper Kooijmans nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie

jasper

Jasper Kooijmans is per 1 december aangesteld als de nieuwe commercieel directeur bij Brandt & Levie worstmakers. Als commercieel directeur is hij verantwoordelijk voor het versterken en uitbreiden van de positie van Brandt & Levie in Nederland en in het buitenland.

Kooijmans heeft een lange staat van dienst in de food sector. De laatste jaren was hij werkzaam als Head of Foodservice Nederland & België bij Arla. Daarvoor heeft hij in verschillende rollen gewerkt bij bedrijven als Kraft-Heinz en Jacobs Douwe Egberts.

Verwezenlijken missie

Met de aanstelling van Kooijmans zorgt Brandt & Levie voor meer slagkracht bij het verwezenlijken van hun missie: mensen inspireren om beter vlees te eten.

[intermezzo:1]
Lees ook
Samenwerking BOCCA Coffee en Brandt & Levie

Samenwerking BOCCA Coffee en Brandt & Levie

De bekende worstmakers van Brandt & Levie zijn een samenwerking aangegaan met de koffiebranders van BOCCA Coffee. Het resultaat is een droge worst met koffie, de Brandt & Levie x BOCCA chorizo.

Brandt & Levie lanceert circulaire worst

Brandt & Levie lanceert circulaire worst

Om hun tienjarig jubileum te vieren, lanceert worstenmaker Brandt & Levie een circulaire worst, komt het eenmalig met het magazine SALAMI en opent het een weekend lang een pop-up store in Amsterdam.

Brouwerij ’t IJ & Brandt & Levie brouwen samen worst

Brouwerij ’t IJ & Brandt & Levie brouwen samen worst

De worstmakers van Brandt & Levi en bierbrouwers van Brouwerij ’t IJ hebben vrijdag een droge worst gelanceerd met gerookte mout en ’t IJ Session IPA.De droge worst is gemaakt van goed gehouden varken en ontwikkeld door Jiri Brandt en hoofdbrouwer Tjalling Landman. Zij kozen ervoor de Session IPA van Brouwerij 't IJ te gebruiken in de worst. De hoppige...