Lam

Jan Zandbergen introduceert Everlamb

5 februari 2019

Jan Zandbergen brengt een nieuw vleesmerk voor de foodservice op de markt. Everlamb bestaat uit een breed assortiment bevroren lamsvlees, zoals lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar ook lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Dit geeft verschillende voordelen voor de horeca zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Volgens Jan Zandbergen hebben veel chef-koks hier behoefte aan. 

Het vlees komt uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees. Denk aan Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. De lammeren hebben een goed leven gehad en dat levert kwaliteitsvlees op. Op de website kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.

Over Jan Zanbergen

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Ze leveren een assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie.

Altijd op de hoogte blijven?