Inschrijving voor Slavakto 2015 geopend

attachment-001_rb-image-1723218

De inschrijving voor exposanten voor de Slavakto 2015 is geopend. Slavakto is het evenement dat de gehele vleesbranche - ondernemers en medewerkers - inspiratie biedt. Dit jaar vindt het evenement plaats van 21 tot en met 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema luidt 'Vlees 2015'.

Inschrijven is mogelijk op de website Slavakto.nl middels het speciale inschrijvingsformulier. Op die site is eveneens de beurswijzer met meer informatie en de plattegrond te vinden.

Zakelijk

Iedereen die zakelijk iets met vlees te maken heeft is welkom tijdens de Slavakto 2015. Het inspirerende evenement staat in het teken van interessante ontmoetingen tussen onder andere slagerijen, poeliers, fabrikanten, traiteurs, koks, groothandelaren en leveranciers. Twee hallen in de Jaarbeurs in Utrecht worden omgetoverd in een belevenis vol inspiratie, kennisdeling en informatie. Via diverse workshops, life cooking en kennissessies wordt de bezoeker geprikkeld om de vele mogelijkheden van vlees te ontdekken.

Lees ook
Creatief op reis

Creatief op reis

De afgelopen maanden heb je waarschijnlijk minder gereisd dan je lief is. Voor ons zijn vakanties momenten van ontspanning, maar ook van inspiratie. Onze grootste hobby is dan ook inspiratie opdoen tijdens reizen in verschillende eetculturen in de wereld

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

‘Ons interieur straalt uit dat mensen welkom zijn’

Na een eerste goedlopende zaak besloot slager Marcel Hamers nog een verswinkel te openen. Het pand met een oppervlakte van 600 m2 werd gestript en helemaal opnieuw ingericht. De 30 meter lange toonbank is de grote eye catcher.

Theatermaker Peergroup presenteert Slachtvisite

Theatermaker Peergroup presenteert Slachtvisite

De voorstelling is een combinatie van projecties, filmbeelden en een slager die een varken uitbeent. Met de voorstelling willen de makers het verhaal van de voedselindustrie schetsen.