Inschrijving voor Lekkerste Bal Gehakt geopend

Keurslagerij-Marco-van-Strien-winnaar-Lekkerste-Bal-Gehakt-20181

Slagers kunnen zich weer inschrijven voor de laatste KNS-vakwedstrijd van het jaar: Lekkerste Bal Gehakt van Nederland. Op 26 september vindt de keuring plaats. In tegenstelling tot afgelopen jaar is er dit jaar maar één ronde.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de VAS in november.

Winnaar 2018

In 2018 maakte Keurslagerij Marco van Strien de Lekkerste Bal Gehakt van Nederland. ‘Een modelbal, waarbij alles klopt’, klonk het lovende jurycommentaar over de winnende gehaktbal van de slager uit ’s Gravenmoer.

Inschrijven

Lees de spelregels op de website van de KNS, hier kun je je ook inschrijven voor de wedstrijd.

Lees ook
FNV kondigt acties aan, wel nieuw cao-voorstel naar leden CNV Vakmensen

FNV kondigt acties aan, wel nieuw cao-voorstel naar leden CNV Vakmensen

FNV kondigt vandaag (23 mei) aan dat de vakbond vanaf maandag 30 mei actie gaat voeren bij met name de grote industriële slagerijen. Tegelijkertijd hebben Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en CNV Vakmensen een onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao bereikt, wat wordt voorgelegd aan de leden.

KNS ontwikkelt nieuwe online imagocampagne slager

KNS ontwikkelt nieuwe online imagocampagne slager

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) heeft voor haar leden een nieuwe campagne opgezet rondom de thema’s zomer, barbecue en samen eten. Het doel van de campagne is om “de slager en het ambacht positief in beeld te brengen.”

KNS geeft update over CAO-onderhandelingen

KNS geeft update over CAO-onderhandelingen

Koninklijke Nederlandse Slagers geeft op de website een update over de cao-onderhandelingen. De brancheorganisatie en de vakbonden FNV en CNV Vakmensen hebben nog geen overeenstemming bereikt.