Inschrijving vakwedstrijden NSM 2021 geopend

Noordelijke Slagers Manifestatie 2017

Foto: Noordelijke Slagers Manifestatie in 2017

Slagers kunnen zich nu inschrijven voor de vakwedstrijden/productkeuringen van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM). Deze vakwedstrijd vindt plaats op zaterdag 2 oktober 2021 bij de firma Boonstra Verswaren te Peize.

Tijdens de wedstrijd keurt een deskundige jury, onder leiding staat van Ron Kinkelaar van het SVO, de ingezonden producten. De deelnemende slagers ontvangen een juryrapport en maken kans op de bekers die  uitgereikt worden in de verschillende rubrieken en provincies. Nieuw in de wedstrijd is de rubriek voor vegetarische en hybride producten.

"Kortom, een geweldige vakwedstrijd die een prima etalage kan zijn voor het vakmanschap van de slager", schrijft de organisatie in het persbericht. Vanwege de coronapandemie en de daarmee gepaard gaande maatregelen weet de organisatie nog niet hoe de prijsuitreiking eruit komt te zien. "Vast staat in elk geval dat er een vakwedstrijd gereorganiseerd gaat worden en dat alle prijswinnaars op de een of andere manier in het zonnetje gezet gaan worden."

Meer informatie over deze wedstrijden is te vinden op www.nsmvakwedstrijden.nl of  www.slagerswedstrijden.nl. Hier kunnen slagers zich ook inschrijven.

Lees ook
KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

KNS lanceert nieuwe kerstcampagne

Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) lanceert de nieuwe kerstcampagne. Deze bestaat uit tips voor de slager om de kerstdrukte in goede banen te leiden en communicatiemiddelen om te gebruiken naar de klant.

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Leidinggeven aan zelforganisatie. Een paradox?

Over zelforganisatie bestaan talloze modellen. Ze beschrijven hoe je meer eigenaarschap bij je werknemers  creëert en ervoor zorgt dat je team zelf bepaalt wat hun doelen zijn én hoe ze die willen behalen. Maar wat werkt in de praktijk nou echt? Hoe voorkom je de bekende valkuilen, zoals oeverloos overleggen, doelloos rondzwemmen of...

Kabinet scherpt coronamaatregelen aan met avondlockdown

Kabinet scherpt coronamaatregelen aan met avondlockdown

Vanwege de oplopende coronacijfers vond er vrijdag 26 november opnieuw een persconferentie plaats waar het kabinet nieuwe maatregelen aankondigde. Er is gekozen voor een zogenaamde avondlockdown. Wat betekent dit voor de bakker, slager, visspecialist en slijter?