IFFA: Multivac toont nieuwste traysealer

attachment-001_food-image-1247477

Multivac presenteerde vandaag op de IFFA haar nieuwste volautomatische traysealer, type T 600.

Multivac heeft hiermee haar programma van hoogwaardige traysealers verder uitgebreid. Het bedrijf toonde de machine in hal 11.1. van de Frankfurter Messe. De nieuwe traysealer T 600 is geschikt als standalone oplossing of kan volledig worden geïntegreerd in een geautomatiseerde verpakkingslijn. ‘Deze innovatieve schalensluiter is voornamelijk aantrekkelijk voor bedrijven die naast een compacte machine tevens de behoefte hebben aan een geautomatiseerde verpakkingslijn’, zegt Alexander Kult, Product Manager bij Multivac. De T 600 verpakt in-line tot 40 trays per minuut onder beschermende atmosfeer (MAP).

 

Lees meer over de IFFA in Vleesmagazine van juni. Verder: www.vleesmagazine.nl en volg Twitter: @vleesmagazine

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”