IFFA: Eisen van morgen (foto-verslag)

attachment-001_food-image-VLS12337I01

FRANKFURT AM MAIN - Machines en installaties van nu moeten voldoen aan de economische en milieutechnische vereisten van morgen. Ook Nederlandse bedrijven lieten dat op de beursvloer van de IFFA zien.

FRANKFURT AM MAIN - Machines en installaties van nu moeten voldoen aan de economische en milieutechnische vereisten van morgen. Ook Nederlandse bedrijven lieten dat op de beursvloer van de IFFA zien.

Hollandse standhouders toonden aan dat met geautomatiseerde verpakkingsprocessen en het optimaal benutten van machines, de verwerkingstijd kan worden verkort. Met in modules opgebouwde machines en installaties kan er van formaat gewisseld worden zonder dat de klant veel tijd kwijt is aan het afstellen.

Vleesmagazine maakte een rondgang langs diverse Nederlandse bedrijven (zie foto's). Een uitgebreid verslag van de IFFA in het juni-nummer van Vleesmagazine. Daarin ook meer aandacht voor de noviteiten.

Klik hier voor de aankondigingsfilm (Duits gesproken)

Klik hier voor meer informatie over de IFFA 2010

Lees ook:
IFFA: Wiebe Houwers wint Young Butchers Competition (12 mei 2010)
IFFA: Verpakkingstechniek groeisegment (12 mei 2010)
IFFA: Impressie beurs (foto-verslag, 11 mei 2010)
IFFA: Vleesverwerking op niveau (filmbeelden, 11 mei 2010)
IFFA: Trefpunt vleessector (10 mei 2010)
Organisatie IFFA telt af (filmbeelden, 6 mei 2010)
Gratis toegangsbewijs IFFA 2010 (9 april 2010)
Front cooking nieuw op IFFA (16 maart 2010)
IFFA-nieuws: Consument traceert vlees via internet (3 maart 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over IFFA

 

Lees ook
Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan.

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Delmo geeft praktisch advies voor kersverse ondernemer

Bennebroek heeft sinds jaren weer een slagerij. Brian de Beer opende in maart Keurslagerij BeerZ. Een voormalige boekwinkel werd omgebouwd tot een gloednieuwe slagerij. Als nieuwbakken ondernemer kon hij bij de keuze voor machines het advies van Delmo goed gebruiken. “Ik ben heel tevreden over Delmo: niet alleen wat betreft het advies, maar ook de service...

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Ingrijpende makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. “Na de makeover staat er een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Een eyecatcher waar we trots op zullen zijn.”