Horecagroothandel Chateaubriand overgenomen door Ambachtelijke Slager Van der Zee

19 oktober 2021

Ambachtelijke Slager Van der Zee, onderdeel van HANOS Internationale Horeca Groothandel, nam 27 september horecagroothandel Chateaubriand over. Voorlopig blijft de groothandel in het Food Center Amsterdam een zelfstandig bedrijf. Komend jaar worden toekomstplannen gemaakt om het merk Chateaubriand breder te gaan vermarkten voor alle slagerijvestigingen van Van der Zee binnen HANOS.

Algemeen directeur Arend Jan Pothof zegt blij te zijn met de overname. "Van der Zee heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in uitbreiding van de productielocaties in Twello, om meer in eigen beheer en efficiënter te kunnen werken. Met de toenemende krapte op de wereldmarkt van vlees, creëren we hiermee ook een sterkere positie om kwaliteitsvlees in te kopen en dit te borgen. Chateaubriand weet hoe belangrijk kwaliteitsvlees voor de horeca is, met hun concepten groeien onze vestigingen ook en houden we kwaliteitsstandaarden hoog."

Chateaubriand

Familiebedrijf Chateaubriand kenmerkt zich door ambacht en hoge kwaliteitstandaarden voor inkoop en verwerking van vlees. Chateaubriand heeft eveneens een slagerij in Heemstede. Deze staat los van de overname. Dirk Huisman blijft volledig bij het bedrijf betrokken.

Slager van der Zee

Van der Zee is de ambachtelijke slager van horecagroothandel HANOS. De slager heeft streekconcepten en produceert vleeswaren uit de eigen worstmakerij en een internationaal assortiment. Via partner Distrivers worden de producten aan ziekenhuizen en zorginstellingen geleverd.

Altijd op de hoogte blijven?